Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mucip abi biz yılmarı da yılbarı da iyi tecrübelerimizle tanıdık :D dediğin gibi internette daha uygun....fiyatlar...alıp taktırıcaksın herhangi biryere... amortisör sonuçta profosyonellik istemez işçilikte bence

Ya zaten Erdem'in işçiliğine lafım yok..Hak ediyor...Ben sadece Balkan Oto'nun yapmış olduğu şeye kızdım..Erdem'de onları haklı gösterip babanın aynı fiyata amortisör aldığını söyleyince ve sen babanın amortisör almadığını söyleyince yalan konuşması canımı sıktı biraz..Neyse bir musibet bin nasihattan iyidir..

Fiyatlar bayağı yüksek, internette birsürü online opel parçası satan site var, bunlardan herhangi birinden bu fiyatlarda çok daha aşağısına alabilirsin, ayrıca servis olarak Yılmar'ı öneririm, tabi herşeyden önce pazarlık yapman gerekir, pazarlığını yaparsın, kafana yatarsa yaptırırsın, yılmar kafama yatmaz dersen yılbar var orada da aynı durum geçerli.

Abi söylediğin ve söylemediğin neredeyse tüm opel servisleriyle bir tecrübemiz var..Kısacası Opelin varmı derdin var..Ustalar hemen yoluncak tavuk gözüyle bakıyorlar..Biz bu sakarya grubu ile uygun fiyatlara kaliteli işçilik yapabilecek ustalar arıyoruz zaten..Bir kaç usta edindik...Yalnız sıkıntıların büyüğü parça tedarik etmekte..Onuda dediğin gibi sitenin birinden tedarik edicez artık..sıkıntımız biraz olsun azalır böylelikle...Bundan böyle ''kendi adıma söylüyorum''(acil durumlar hariç) internetten parça tedarik edip Erdem'le işçilik parası konusunda pazarlık yapıp uygulama yapmak..Aklıma daha iyi bir fikir gelmiyor...

aynen haklısın abi...

selam arkadaşlar. bir sakaryalı daha geldi aranıza :)

hoşgeldin aramıza sakarya lı mı adapazarlı mı? :D:D

hoşbuldum teşekkürler, adapazarlı daha doğru sanırım :D:D karaman da oturuyorum ;)

karamanı iyi bilirim bende 4 sene camilide okudum....:D bende terminalin arka tarafında oturuyorum...

ali senin far işini hallederim bende var o far cilasından.

eyvallah abim benim cok mutlu olurum....:D

Geri