Şahinde 3 Turbo :)

ben konyada bi şahn biliyorum. dehşet bi alet. evet gerçekten motorda sağlam oynamalar var. arkadaslarında dediği gibi konyada yarıslarda geçebilen fazlaca yok. ama tek kötü yanı var. sahibininde dediği gibi basıyorsun gidiyor melet ama basıyorsun durmuyor :D anlayacağınız frenler eski usul :D:D:D

arkadaşlar öyle demeyin ben şaşmazda gördüm geçen hafta cidden cok deli oynama yapan war motorda yani kalkısta cok kişiye toz yuttururlar.... :) :)

bunun üstüne tanımam 06mju06 plaklı bi şahin kimindir nasıl bi motor vardır nerdedir bilmiyorum ama astra turbosundan impreza turboya kadar hepsini alıyo
tanıyan kaputun altında neler olduğnu bilen vardır belki:D

http://www.ktunnel.com/index.php/10...774aabda18641?search_query=06mju&search_type=
abi mju ankara da gökhan olması lazım sahibinin adı ama motorunu hiç açmıyor söylemiyor ne olduğunu... şahin konusuna gelince her araba gereken emeği ve daha da önemlisi parayı harcayınca güzel olur memnun eder zaten modifiyenin amacı bu deil mi? bursa da aziz ustanın cem ustanın yaptığı doğanlar şahinler bilininr herkes tarafından dyno sonucu falan hakgetire ama bizzat şahit oldum yürümesine hiç laf etmiyorum yani bence hafife almamak lazım... ilandaki arabaya gelince sahibi hepinizinde söylediği gibi fazlaca abartmış bu arabada turbo olsa intercooler nerde üfleyip mi soğutuyosun turboyu dalga geçmiş ben koymuştum bi ara 70000ytl ye vti satma hayai içindeki bi arkadaşı bu da ona benzemiş....:D

bursada turbocu cem ve aziz usta harbiden iyi nam yaptılar ama ismi onlar kadar duyulmamış bi sürü daha var bu işi yapan.
Bi ara MTM GARAGE'a ait 16CED01 plakalı bi şahin vardı turbolu işte onun zamanın da bursada bu modifiye işleri çok hızlıydı ama şimdi ne durumda hiç bilmiyorum.

eheuh :) göstergeleri bile büyük ihtimalle yok..kimi zaman fakir gidiyo kimi zaman zengin..allah ne verdiyse artık :)

Geri