Şahinde 3 Turbo :)

Bunun motoruda gaza çöktükçe kıçından başından yağ saçmış.. Kaputun altı , motorun etrafı iğrenç..

haklısın abi..motorunun hali ortada..rezalet..3 turbo nası kaldırır akıl var mantık var..twinturbo corvette ler düz gidemiyo,bu nasıl gidicek..T3 koymuştur,ne koydugunuda bilmeden 3 turbo var diyodur..bu arada turboyu nası soğutacak..intercooler gördünüzmü siz motorda? ben göremedimde..

Mustafa abinin dediği gibi miafori motoru koysa belki ekmek yiyebilir o arabadan ama bu durumda çok zor. Miaforiler 2.0cc 130kusur bg sanırım yanlış bilmiosam.

:D itinayla turbo şahinle kalkılır : P maksat şahinler motoru kucağına alsın :D

gökalp öyle deme..impreza yı geçti 2000 yılında şahin.inanılmaz ama gerçek :) video koydum,motoru kucağına almadı valla adam o kalkıştan sonra.

şimdi çok güzel bi yorum yapardımda 2 sene önce 1.8 turbo passatla kartala yetişemeyince 170 km hıza kadar, bişey demiyorum artık :D diyemiyorum :(

öyle demeyin arnkadaşlar konyada özel pist yapıldı.pazar günleri herkes orada.sırf modifiyeli araçlar 400 mt.drag kalkıyor.inanın bu araçlarla takışıp son model opellerimizle geride kalmak bile ürkütüydr insanı.ama gerçekten turbolu.noslu ve manyak derecede güçlü motorları var.

kadeş ler konyanın sahinini bien bilir bilmeyen gelsin görsüm ama bu sihinden bi .. olmaz ama konyada izlemeye deger sahinler var ama kuş kartlar modası gecti artık

bende eskiden dogan L vardi arkadaslar... ve onun koltuklari kadar rahat koltuk görmedim ben :)

gökalp öyle deme..impreza yı geçti 2000 yılında şahin.inanılmaz ama gerçek :) video koydum,motoru kucağına almadı valla adam o kalkıştan sonra.

yıllar geçtikçe uzmanlaşıyorlar bu işte.. deneme yanılma yoluyla her bir şeyi yapıyorlar. yav o motora nos takılırmı? adam takıyor valla.. motor sıcaklığı kaç dereceye çıkar, blok dayanırmı, kapak fırlamazmı umurunda bile değil..

Biz opelciler için "motoru kucağa almak" korkunç bir şey; masrafı yüksek, ustasını bulmak meşakkatli, düzen tutturmakda eziyet.. ama bu heriflerin öyle bi tasası yokki.

Blok ve üst kapak hariç komple motoru 500ytlye topladı benim biraderim. Dahası ustanın sadece yarım gününü aldı; saat 10 gibi başladı, akşama doğru sibob ayarını falan yapıp teslim etti.. Usta denilir er kişi, bunların motorunu gözü kapalı, 4saatte komple söküp takabileceğine and içti..

E durum bu oluncada , bunların bi çöp sokmadığı kalıyo.. gerçi ondanda emin değilim..

Geri