Şahinde 3 Turbo :)

mükemmel bir şey.. :):):):)

yani mükemmel bir şaka ! ahahahaaa

gülmeyin arkadaşlar bigün siz modlu arabam var diye dıptıs dıptıs gezerken birisi yanınızdan vınn diye geçip tozunuda yutunca anlarsınız neler oluyor :)

Reklam kokan hareketler bunlar :D:D

ben motorunda değil 3 tane 1 tane turbo göremedim adamın turbo dediği hava filitresimi yoksa :) :) :)

Bu araba gider ama durmaz(Gittiğini varsayarsak).:D

bizim memlekette olduğunu görünce hiç şaşmadım acayip şahinler var, ancak gördüğüm kadarıyla bu pek o şahinlerden değil
150-200Hp şahinler var nasıl duracak derseniz, onuda düşünmüşler 4 disk var :) Anlayacağınız adamlar sadece dış kaportaya sadık kalmışlar gerisi sağlam...

Bunun motoruda gaza çöktükçe kıçından başından yağ saçmış.. Kaputun altı , motorun etrafı iğrenç..

Benim eşşek kafalı biraderimde 87 model şahine 6.000YTL harcayıp ankarada biryerde turbo taktırmıştı. Arabayı 150hpye çıkartmışlar. Ama işte ankaradan niğdeye gelemedi o araba. Ertesi gün komple yedi motoru..

500lira daha harcayıp yeniden motor toplattı; ankaraya gidip turboyu onarttı.. Geri gelirken aksaray yakınlarında hondanın biriyle kapışmış, e haliyle yine kucağına almış motoru.. Yine yaptırdı.. En son kamyon tuttu, arabayı yükletti kamyona öyle getirdi.

Miafori denen zıkkım bi fiat motoru var; o motordan bulup turbo takıyolar. İşte o zaman düzen tutuyor. Ama kendi standart motoruna değil alaşım piston,segman ; kazıkda çaksan düzen tutmuyor.. İlkin Yağ fışkırtıyor, en nihayetinde de infilak.. Ama işte hastalık bu, vazgeçemiyorlar..

tamirci bi arkadaşım şahine dıştan turbo taktı starex turbosu 0,5bar la gezio du 1barı gectimi motor avans vuruyodu. hatta bende sürmüştüm gercekten çok zevkli özellikle blow of tan gelen çuff sesi.

turbolarda T1,T2,T3,T4 Diye büyüklük oranları var sanırım starexin turbosuda pek ufaktı herhalde T1 dir. o küçük turboya bile motor dayanmıyodu 3adet turbo mümkün değil hiç inandırıcı değil. Bence T3 demek istemiş sanırım.

Geri