Sağ Ön Kapı Kilit Motoru

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sağ ön kapı kilidinin kumanda motoru arızalandı dün sanayide baktırdım
bu motoru burda (Bitlis)te bulmak çok zor maliyeti ne olur o konudada bilgim yok başka bir motor taksak uymazmı yardımlarınızı bekliyorum

Başka aracınki uyacağını sanmıyorum sıfıra pahalı siz çıkmacıya bakın bol bulunur. İnternet üzerinden de çıkma işi yapan opelcilere ulaşabilirsiniz adresinize kargolarlar.

Benim aracımda da bozulmuştu garantiden hallettik yoksa motora 200tl gibi bir rakam demişlerdi. Çıkma bulabilirsiniz.

Biraz tadilat yapmak şartı ile başka araçlarınki uyabilir ama iyi bir ustaya denk gelmeniz lazım. Ben A kasa Vectra'ya yerli bir aracın kilit motorunu monte ettirdim. Bir ayı geçti, halen sorunsuzca çalışıyor.

cevap

Yardimi olurmu bilmem benim aracimdada ayni sorun vardi hemde iki kapida birden servisinde hemen degistirmeye kalktilar.ben bir oto kilitci bulup kilit motorlarini sokturdum sadece basit bir lehim isiyle sorunum halloldu.umarim yardimi olur kolay gelsin.

3 TL ye Tofaş kilit motoru al tak. sorun değil.
Ama elinden geliyorsada üzerindekini aç tamir et.

arkadaşlar kendim bilişim uzmanıyım bilgisayarları a dan z ye tamir bakım onarımını yapıyorum heralde bu kilidi açıp tamir etmeyi düşünüyorum. umarım başarılı olurum yorumlarınıza teşekkür ediyorum.

Geri