Sağ Aynaaa Şöföörrrr:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AdVeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

ooo ablacım bu kaza değ,lk, ufak bi sürtünme :P :D:D
bu arada çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun..
corsada maşallah fotolarda çok şirin çıkmış :)

geçmiş olsun

geçmiş olsun

Sevda'cığım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun...:(

Yapabileceğim bişeyler var mı? Herhangi bişeye ihtiyacın varsa ''alo'' demen yeter biliyosun değil mi ?
;)

Tutanak tutturdunuzmu yada polis raporu istedinizmi kim kabahatli çıktı?

-Teşekkür ederim Bahadır Usataoğlu..

-Teşekkürler Zafer Bora..Aslında ilk aşamada biraz kızgın indim aracımdan va 'Sağ aynaaaaaaan ne işe yarıyorr be adam!! Duymadın kornaya basıyorumm!!' diye bağırdım ama sonra gelenler olunca orada Erkekler dayanışması oluştu ve yazdığım gibi sessiz kaldım ve sonra sağır modeli tutanakta olanları yazdım onlarda yazdılar ,,kabullenmediler bende ok o zaman ben gidiyorum imzalamıyorum diyerek yanıt verdim aracımı aldım , ayrıldım.Kaskomdan halledecektim ama aradılar imzalayacağız tutanakları:)

-Teşekkür ederim Eren Doğan

-Teşekkürler Halil Eker ,haklısın allah beterinden korusun..

-Teşekkür ederim Alaattin Ulusoy

-Teşekkür ederim Burak,evet Allah herkesi böyle şöfor ve kazalardan korusun.

-Teşekkürler İLkan..

-Teşekkür Ederim Özkan sağol,,evet aynen tahmin edildiği gibi minübüs avantajı ile önümden geçmeye uğraştı ancak aracının ne kadar yakın beni geçmeye çalıştığını farketmedi...Zaten çarptığında da bi süre farketmedi araçlarımızın hızı çok az dı çünkü durabilirdi yani o hızla..Neyse sadece tamponda az çizik var ve çamurluk eğildi o kadar.Farlarda hiç bir sıkıntı yok..Fazla bir şey yok evet..Sağol

-Teşekkürler Cihan Yağcıoğlu

-:):) Teşekkür ederim Alican ..Çok şeker yorumlaar cidden:) çok güldüm ve hakketen güzel resmettin birden leman günlerime döndüm...sağol..

-Teşekkür ederim Burakcım,tabi bunada şükür,,öyle büyük bir şey değil..

-Teşekkür ederim Dinçer

-Teşekkürler Savaş Ağbi

-Teşekkür ederim Gencercim,,Evet ablacım kaza değil uff olduk dedik ya zaten..Eh birde bu konuda sıkıntımı dile getirdimm birde ben pasaklı kontesime düşkünüm ufak sıyrık bile üzdü beni;)

-Teşekkür ederim Meftuncum..

Geri