Sağ Aynaaa Şöföörrrr:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AdVeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
-Teşekkür ederim Feyzullah
-Teşekkürler Hakan Kıyım
-Teşekkür ederim Ahmetcim
-Mehmetcim çook teşekkür ederim..Yok bir şey halledildi...Ama sağol ben sana ihtiyacım olmadanda alo diyebilrim dimi;):)
-Tutanak Tuttuk Salim, imzalanmamıştı adam bir ara uğrayacak imzalayacağız.sonra belirlenecek, ancak trafik genelde uğraşmayıp % 50 verir diyenler var..neyse bakıcaz artık..

-Teşekkür ederim Feyzullah
-Teşekkürler Hakan Kıyım
-Teşekkür ederim Ahmetcim
-Mehmetcim çook teşekkür ederim..Yok bir şey halledildi...Ama sağol ben sana ihtiyacım olmadanda alo diyebilrim dimi;):)
-Tutanak Tuttuk Salim, imzalanmamıştı adam bir ara uğrayacak imzalayacağız.sonra belirlenecek, ancak trafik genelde uğraşmayıp % 50 verir diyenler var..neyse bakıcaz artık..

Canını sıkma kardeşim, artık olan olmuş. Resimden gördüğüm kadarıyla ışıksız bir kavşaktan anayola çıkıyor gibisin. Eğer durum benim yorumladığım gibi ise gerekli emniyet tedbirlerini almadan anayola çıkıyorsun anlamına gelir. Nedenine gelince ışıksız kavşaklarda bütün tali yolları anayola bağlayan yolların bitimine doğru "yolver" levhaları bulunur. Tekrar geçmiş olsun, canın sağolsun.

geçmiş olsun

Canını sıkma kardeşim, artık olan olmuş. Resimden gördüğüm kadarıyla ışıksız bir kavşaktan anayola çıkıyor gibisin. Eğer durum benim yorumladığım gibi ise gerekli emniyet tedbirlerini almadan anayola çıkıyorsun anlamına gelir. Nedenine gelince ışıksız kavşaklarda bütün tali yolları anayola bağlayan yolların bitimine doğru "yolver" levhaları bulunur. Tekrar geçmiş olsun, canın sağolsun.

Teşekkür ederim Savaş Ağbi,,evet karşı taraf ta bende aynı yönde aynı kavşaktan çıktık doğru diyorsun.Sadece ben durduğum o devam edip vurduğu için haksız bana göre.Ancak Trafik uğraşmaz onla diyen sayısı fazla.neyseki küçük bir hasar var düşünmeye gerek yok yani:)

Teşekkür ederim Turgut

Geçmiş Olsun, trafikte olur böyle şeyler, Allah beterinden saklasın

Geçmiş Olsun Sevda Abla

geçmiş olsun..

Kaza olan yerde trafik ışığı var. ancak ışık yeşile dönünce 6 şeritteki araçlar 2 şeritten sola 2 şeritten sağa dönüyolar:D kim kimi domine ederse artık:D

Annemler orda oturuyorlar bu kavşağı kullanarak çetin emece çıkmak hakkaten çok tehlikeli özellikle trafiğin yoğun olduğu zamanlarda.

yaw teyzoş arabanın bi orası boya vs. görememişti orayıda halletin ha :D zaten bundan sonra bence boyatmayalım aracı nasıl olsa 1-2 ay sonra yine sürtüyon :D

neyse allah beterinden korusun bununla geçmiş olsun

bence durarak trafik akışını bozmaktan dolayı %80 kusurlusun Sevdacım:)
şaka bir yana, geçmiş olsun.

Geri