Sağ Aynaaa Şöföörrrr:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AdVeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun, böyle durumda heleki bide dikleniyosa asla acımam... geçen sene bi minibüsçü göbekten bana kasten daldı da aldı boyunun ölçüsünü. Adama boş tutanağa %100 suçluyum yazdırdım. yanlış anlasılmasın kaba kuvvet falan da kullanmadım 2 kişilerdi ona kalsa döverlerdi beni:) işin sırrı uygun kelimeleri uygun şekilde kullanmak. inanın o anda o ayıdan bozma herifler 5 dakkada kuzu oluyolar kuzu. denenmiştir:)

Büyük Geçmmiş olsunnn

geçmiş olsun;allah beterinden korusun....

Geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun allah herkesi böle kazalardan şöförlerden korusun

geçmiş olsun, allah beterinden saklasın...

geÇmiş oLsun ... hasar az gibi görünüyor far sağlam gibi duruyor sanırım ayakları kırılmıştır bide çamurluk ezilmiş gibi duruyor anlaşıldıktan sonra sorun yok ama adamın şuçlu olduğu bariz belli soldan sağ tarafa geçmeyi denemiş sanırım dalgındıda bakmadı aynasına yada telefonla konuşuyordur .... tekrardan geçmiş olsun.

geçmiş olsun.....

Çok geçmiş olsun.

O toplanan garip insanlar çok ilginç. Acayip yorumlar değişik konuşmalar. O an bir eğlence çıkıyor onlara. Ama heryerde aynılar sanki bir ekip var kaza olunca hemen oraya ışınlanıp ilginç yorumlar yapıyorlar. :D ya bu arabadan eniştemde vardı 120 le ağaca çıktı. Burnu bile kanamadı bitek ağaçtaki kuş yuvası dağılmış çok sağlam araba gibi yorumlar :D . O anda sizin arabanızla ilgili hepsinin bir anısı vardır. Yada en azından içlerinden en az birtanesi kaportacıdır.

-Yaa abi tamam ben kefilim sen devam et hiç birşey yok senin arabada.
-:eek: nasıl yani? sen kimsin ki nasıl kefil olabiliyorsun. Bi problem çıkınca nerde bulcam seni senin gelmen için yine bi kaza mı yapmam gerek yoksa???:confused:

birde fiyat tahmini yapanlar var.

Hmm ooo en az 6 milyarlık hasar var bunda.
sanırsın ki o arabanın yetkili servisinde muhasebeden sorumlu. Yada sigorta experi filan. Ama halbuki Cüzdanına baksan ehliyeti bile yoktur. Arabayada en son yeğenin düğününe giderken 4 ay önce binmiştir. :D
-Abi kaç basıyor bu??
-Niye peşimden mi koşucan??? :D

neyse saçmaladım galiba tekrar geçmiş olsun. ;)

gecmiş olsun ablacım allah korumuş bunada şukur :(

Geri