sadece bayanların çalıştığı bi servise aracınızı götürürmüsünüz

Ozaman Hazirlikli Olun Yakinda Böyle Bi Servis Açmayi Düşünüyorum ;)

böyle bir yere gitsem sanayideki ustalarım dedikodu yaparlar..Lavuğa bak iki kız gördü selam bile vermez şimdi bu diye :D

düzgün yaparlarsa götürürüm bu arada erkekler kadınlara göre daha cinlik peşinde oluyolar kadınlar işlerini daha özverili yapıyor genellleme tabi bu :)

geri kafalılık değil ama götürmezdim... bayanların bu işi hissederek yapacağını düşünmüyorum.

millet de manken çalışacak sanacak. bijon civata sökeceğine göre bunlar güçlü bilekli nevriye budak tarzı dişi yakarış tipli kadınlar olabilir, elinde merdaneli güvenlik görevlisiyle

bence daha özenle çalışırlar ama tecrübe ve deneyime bişey diyemem açarsanız dükkan açılışına geliriz hayırlısı olsun

böyle bir yere gitsem sanayideki ustalarım dedikodu yaparlar..Lavuğa bak iki kız gördü selam bile vermez şimdi bu diye

:) :)

napım abi öyle. bırgun otobusteyız otobus bozuldu ıcı yolcu dolu bızım eleman hemen ındı baktı ve arkada bagırıyor. kaptan debrıyajın çükü çıkmış diye. o anda otobus koptu

:) :) :)

titizlik de daha ii olabilirler ama tecrube olmadiktan sona...

WomanReparingCar.jpg

Herhalde böyle bişey olurdu.....:)

automobile-mechanics.jpg

Bu resim amerikadan, görünüşe göre bayanlar çok önce başlamışlar bu işlere.....

Şaka bir yana normal bir servise gitmeden nasıl araştırıyorsam., yine öyle araştırır gidenler memnun kaldıysa bende götürürdüm. İşin hızından daha ziyade benim için titizlik ve temiz çalışma daha önemlidir. Bu konuda tatmin sağlayan her servise götürürüm.

bu ustalar hiç hayal ettiğim gibi çıkmadı ama :)

şaka bir yana; yeni nesil araçlar için bayanlar biçilmiş kaftan bence. Elektroniğe-elektriğie-karışık mekaniğe daha yatkınlar. Zaman takibinde ve tahmininde erkekler onların eline su bile dökemez. İtinalı çalışırlar.. Ve daha temiz çalışırlar. En azından arabanın İç döşemesini kir-yağ-pas içinde bırakmazlar. Tavan döşemesine el izini anı olarak bırakmazlar.. Ztaen birinci resimde ki hanımefendinin ellerine ve üstüne bakılırsa (ki ustamıdır bilmiyorum ama) ne kadar titiz olduğu anlaşılır.

napım abi öyle. bırgun otobusteyız otobus bozuldu ıcı yolcu dolu bızım eleman hemen ındı baktı ve arkada bagırıyor. kaptan debrıyajın çükü çıkmış diye. o anda otobus koptu:kop: :kop: :kop:
musa yemin ederim monitöre püskürdümm eleman usta noldu diye geldiii:kop: :kop: :kop:

Geri