sadece bayanların çalıştığı bi servise aracınızı götürürmüsünüz

keşke kafası çalışan bi işletmeci olsa kızların içine düşmek için gelen abazalardan kazanacağı paranın miktarının farkıda olsa...
gokalp abartmadın mı bıraz bırcogumuzun kızkardesı de farklı sektorlerde calısıyor ekmegıne bakıyor mısal benım kardesıme bahsettıgın tarzda adamlar yanassa ne yapacagımı dusunmek bıle ıstemıyorum aslında bellı de burada paylasamayacagım yanı konuyu bıraz daha duyarlı ele alalım sonucta baslıgı atan arkadasımız da bayan

bı tane serçe bı araba alırdım 3-5 mılyara bozuldu dıye sureklı goturur dururdum arabayı servısten cıkmaztım..:D:D

gokalp abartmadın mı bıraz bırcogumuzun kızkardesı de farklı sektorlerde calısıyor ekmegıne bakıyor mısal benım kardesıme bahsettıgın tarzda adamlar yanassa ne yapacagımı dusunmek bıle ıstemıyorum aslında bellı de burada paylasamayacagım yanı konuyu bıraz daha duyarlı ele alalım sonucta baslıgı atan arkadasımız da bayan

autoshowlarda arabaların yanlarına genç kızlarıda koymasınlar ozmn malesef dünya bu yönde değişiyor değişen dünyada güçlü olmak için insaları kullanmak gerekiyor etik mi diye sorarsanız tabiyki hayır ama işte o ama..... çok büyük rol oynuyor zamanımızda malesef...

e sen de haklısın ne dıyeyım ama bız kendımıze bakalım Gökalp ben senı elestırmek ıcın soylemedım hepımız tıpık Türk erkeğiyiz ama bıraz bu ıse dur demek lazım kanaatındeyım .

önemli olan el ve beyinin uyumu

bay bayan farketmez

benim en çok sıkıntı çektigim nokta bazı ustalara derdimi anlatmak motordan anlıyorlar ama insanları biraz zor

Benim İçin Bayan Erkek Farketmez, Arabamı Bırakıp Gözüm Arkada Kalmadan Güvenebileceğim Bi Yer Olsun Yeter...

güvenirsem bırakırım

aracımı götürürüm, bi çaylarını içerim.

car car car konuşmaktan, dedikodo yapmaktan iş yapamazlar kii
:) :)

profesyonel bir ekip ise neden olmasın

Geri