S.O.S immobilizer

geçmiş olsun iyi bir elektronikçi oluşan soğuk lehimleri onarabilir bir adet osilaskop cihazlı tamirci bunu en iyi yapacak olan lar telsiz tamircileridir osilaskop çihazı ile frekanslar ölçülür elektronik komponentlerde bir şey olduğunu znnetmiyorum çok masraf olmadan yapılabilir kolay gelsin

aynı sorun bendede oldu imbo kiltiledi ve beyinde tabi 150 ytl ye beyini ve imboyu antepte tamirettirdim ve imbonun fişini takmadım artık aracımın imbosu iptal orjinal anahtarda 400 lira boş ver çalan zaten çalar imbo kiltledimi öylece kalıyorsunuz servis aynı işe 1000 istedi

Ahmet abi çalan zaten çalar dedinizde nasıl çalacak İmmobilezer(Elektronik motor kilidi) yani şifreyi nasıl çözüp çalıştaracak ancak bi gün uğraşır çalması için ...

ankarada 70 ytl ye çipli anahtar yapıyolar ama çalışan bir tane anahtar götürmen lazım çipi kopyalıyor çünkü.

70 cok
gelin 50 ye yapıyım ben size:):)

aklımdaykende yazayım bu immobilezer ı bulan kişi ve üreten şirketin adı NATS arkdaşlar aklınızda bulunsun belki işe yarar nerde yapıldığnı unuttum ama yabancı bir ülkeydi...saygılar...

valla oto hırsızına imbo felan hikaye adam fabrikadan en son sistem çıkan porsheyi çalıyor.

içindeki çip düşmüştür

Geri