Rusya meselesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savas demisken. Call of duty mi oynasak ne yapsak? Ne oyun du ama, harbor bolumu de tam konuya uygun. Ruslar uzun palto giyerdi oyunda :) Savas filan cikmaz ya keyfinize bakin 1 haftaya unutulur olanlar

Ne olursa olsun o ucagin dusurulmesi gerekiyordu bir defa devlet olmanin gerekliligi olarak.bu olay savasa neden olmaz suan ama olursada nukleerle veya savas ucaklariyla Turkiyeyi yok etmesi sacmasapan bir teoriden oteye gidemez.nukleerle dunyayi karsisina alacak lider yuzyilimizda cikmadi net olarak putin de olmayacak.elbette ustun teknolojilerle savas durumunda avantajli olacaklardir fakat sunuda unutmayin kara harekati olmadan asla yok edemezsiniz.gerilla savasinda askerimizin ve gucumuzun 1000 yildan fazla bir tarihi var cok iyi biliyorlar bunu

SM-G9250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

savaş çıksında bakalım görecez kacınız o savaş meydanında cıkacak
call of duty gibi save load da yapabilecekmisiniz şarapnel parcaları sizi deldiginde.turk firmaları rusyada 62 milyar dolarlık proje ustlenmiş durumdalar. Bu projelerin durdurulması sozkonusu bile olabilir işler daha da kızışır ise
Sonra işsizlik neden arttı , neden işden cıkarılıyoruz demeyin. Savaşı hala cocuk oyunu sanan insanlar + Rusya Federasyonu hükümetine bağlı Analiz Merkezi'nin Stratejik Enerji Araştırmaları Direktörü Alexander Kurdin eger olay daha cidiye giderse nukleer santral projesini tek taraflı fesh edebiliriz sonucta ulke cıkarları soz konusu demiş. Hobaraaaaa olay giderek buyuyor ve putin dun tv de cıktı " bu daha başlangıc" dedi, ne diyim bilmiyorum cok yogun şekilde bu olay bize patlayacak

5656d9ef67b0a920f0793a23

+ Rusya'nın savunmadan sorumlu Başbakan Yardımcısı Dmitriy Rogozin, Rusya'daki bazı silah satışı yapan işletmelerin Türkiye ile çalışmaktan vazgeçtiğini açıkladı. + Ermeni tasarısı Rus parlamentosunda

Evet beyler daha bu baslangıc bakalım daha neler bekliyor bizi

Iran Basını: Türkiye Ateşle Oynuyor demiş rusya ile olan dalaşma icin (nerde din kardeşi )

Ülkeler sınırlarını azıcık geçen her uçağı düşürecek olsalardı üçüncü dünya savaşı çoktan çıkmış olmaz mıydı? Trafikte bile hız denetlemesi yapılırken % 10 tolerans payı uygulanırken yıldırım hızıyla giden uçaklar anlık olarak sınır ihlali yapabilirler. Zaman zaman bu tür sorunları diğer ülkeler de yaşamıyor mu? Ege denizinde it dalaşı yapılırken hiç mi sınır ihlali olmuyor? Peki o uçaklar neden düşürülmüyor? Yapmayın etmeyin, bir bardak suda fırtına koparmayın. Allah vermesin bir savaş çıksa bu durumdan kim karlı çıkar? Türkiye mi, Rusya mı, Suriye mi? Ortadoğu fokur fokur kaynamıyor mu? Bu bölgede bize kim arka çıkacak? Sık sık itiştiğimiz, Rusya'ya destek veren İran mı yoksa darmandağın olan Irak mı? Sınır ülkeleri ile uyum içimde olmanın, onlar ile güzel dostluklar kurmanın önemi bu gibi durumlarda daha çok önem kazanmıyor mu? Askeri güç olarak kimseyi küçük görmeyelim, beklentilerimizi de fazla abartmayalım. Seçim arefesinde yaşananları hep birlikte gördük. Ülkede ne olduğu belirsiz, kontol altında olmayan, büyük bir kısmı son zamanlarda ülkemize gelen milyonlarca yabancı var, bunlar kimin yanında yer alacaklar? Mayınların temizlenmesi, sınırların mültecilere açılması, teknolojik aletlerle dolu olan uçakların sınırı geçmesi, yapılan uyarıları Rus pilotlarının duymaması, uçak düştükten sonra her iki ülke liderlerinin "dostuz" demesi sizlere biraz garip gelmiyor mu? Bu konuda kafamda bir sürü soru işareti var ;)

Acıkcası savas cıkarsa ben 45 yaşındayım + bacakdaki sacmalar yuzunden zaten askere alamazlar , genc arkadaşlar ve onların cocukları dusunsun savaş cıkarsa hic yoluna gidecekler kendileri. ben zamanında 18 ay hakkaride yaptım görevimi haaaa adamlar ulkeme dalarsa (biz oraya girersek demiyorum), o zaman tabiki elime silahımı alırım ama suriyeye rusya mudahele etti diye KILIMI BİLE KIPIRDATMAM

savaş çıksında bakalım görecez kacınız o savaş meydanında cıkacak
call of duty gibi save load da yapabilecekmisiniz şarapnel parcaları sizi deldiginde.turk firmaları rusyada 62 milyar dolarlık proje ustlenmiş durumdalar. Bu projelerin durdurulması sozkonusu bile olabilir işler daha da kızışır ise
Sonra işsizlik neden arttı , neden işden cıkarılıyoruz demeyin. Savaşı hala cocuk oyunu sanan insanlar + Rusya Federasyonu hükümetine bağlı Analiz Merkezi'nin Stratejik Enerji Araştırmaları Direktörü Alexander Kurdin eger olay daha cidiye giderse nukleer santral projesini tek taraflı fesh edebiliriz sonucta ulke cıkarları soz konusu demiş. Hobaraaaaa olay giderek buyuyor ve putin dun tv de cıktı " bu daha başlangıc" dedi, ne diyim bilmiyorum cok yogun şekilde bu olay bize patlayacak

5656d9ef67b0a920f0793a23

+ Rusya'nın savunmadan sorumlu Başbakan Yardımcısı Dmitriy Rogozin, Rusya'daki bazı silah satışı yapan işletmelerin Türkiye ile çalışmaktan vazgeçtiğini açıkladı. + Ermeni tasarısı Rus parlamentosunda

Evet beyler daha bu baslangıc bakalım daha neler bekliyor bizi

Iran Basını: Türkiye Ateşle Oynuyor demiş rusya ile olan dalaşma icin (nerde din kardeşi )

Runtime error: "Mantık.dll" bulunamiyor.

mustafa_atr, canım " sende READ WRITE ERROR" verdiginden HARDISK'ın dogal olarak sende MANTIK.DLL bulamadım diyorsun cunku diskin kafasını yemişsin kafanı oraya buraya carpa carpa normaldir ne diyim, yani bendekini ararken demek istiyorum ayrıca ya WIFI sifreni yanlış girdin baglantı sorunuda yaşıyo olabilirsin yada Wifi antenin artık calısmıyor bi servisine ugrayıver can kardeş

Bu arada ben şahsen kimseye laf etmedim YONETIM bana saldıran mustafa_atr, dir ona göre

Canim osman. Sana saldiran yok sadece "mantikli ol savas cigirtkanligi yapma" diyorum. Bu ve bunun gibi olaylar daha once de yasandi ileride de yasanacak bunlar savas nedeni olmadi olmazda. Bak sen Hakkari diyorsun askerlik diyorsun, gazisin degil mi? Allah razi olsun senden de sehitlerimizden de. Kafani takma oyle celimsiz bir ulke de degiliz. Dipnot: Sana cevap vermemin nedeni benim mesajimdan alinti yapmis olman.

Bu arada burda yazilan her seyide kendine saldiri olarak yorumlama. Burasi bir forum ve kimse kimsenin dusmani degil. Karsilikli fikir paylasma yeri. Ancak kimse kimseye de hakaret edemez buna buradaki hic kimse de musade etmez. Saygilar

Mesele Rusya Türkiye savaşı değil;

Rusya, Suriyenin düşmemesi için elinden geleni yapıyor. Amerika hem PYD hem de Işide destek veriyor, bunu yaparken uzaktaki kolu da biziz. Suriyenin düşmesini istiyorlar. Suriye' den sonra belki sırada biz, belki de İran' dan sonra biz varız ama her şekilde sıra bize gelecek.

Mahallemizde huzur bulamayan komşular var, onların yanında olmalıyız. Bu huzursuzluk verenleri dışa bağımlı olduğumuz için engelleyemiyoruz fakat en azından mağdurun yanında olmalıyız.

Şunları hatırlayın;

Saddam incirliği açmazsak o savaşı kazanacaktı zaten 1. sini açmamıza rağmen kazanmıştı ve sonrasında kendini toparladıktan sonra PKK' yı bitirecekti.

Kaddafi; Kıbrısı, namusunuzu kurtarın diyerek verdiği karşılıksız mazot sayesinde kurtardık. Kocatepe Camisini de Allah' ın evi yarım kalmamalı dediği için sayesinde bitirebildik.

Suriye yapacağımız her yardım, bize bir gün geri dönecek.

Bu topraklar karıştığı zaman kim bize yardım edecek? Kim kapılarını açacak?

Özgürlüğün en üst düzey yaşandığı Avrupa, Suriyeli mültecileri nereye itelesek derdinde.

Irak mı bizi alacak, İran mı bizi alacak, Suriye mi bizi alacak ?

Bize kapısını açacak dostumuz kaldı mı acaba ?

Komşularla aramızın derhal düzeltilmesi gerekiyor, bunu düşünür bunu söylerim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri