- Konuyu Başlatan
Moralini bozmak istemiyorum ama 5000TL gözden çık derim. Eğer binici isen. Daha işin başında olduğunu unutma aracın KM ne kadar?
neden 5000 Tl araç 120 binde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Moralini bozmak istemiyorum ama 5000TL gözden çık derim. Eğer binici isen. Daha işin başında olduğunu unutma aracın KM ne kadar?
Kardeşim o duman pek hayra alamet gelmedi bana. Birde tamam opel yağ yakar yakmasına da o kadar manyak bir şekilde yağ yakmaz güzel kardeşim ya. Birde dedin ya motordan garip sesler geliyor diye. Umarım motor da bir sorun yoktur. Ya değilse inerse fena.
Abdullah işte en çok sıkıntı bana göre ikinci el araç alımlarında ilk sahiplerinin araçlarına nasıl baktığından geçiyor. Adamlar alıyor yağından bir haber suyundan bir haber kullanıyorlar aracın baktılar ki canı çıkmaya başlıyor anında elden çıkarıyorlar. Ben öyle adamlar biliyorum ki adam 20 000 km de bir yağ değişimine gider. Düşün 20 000 km de bir... adamın aracın yağ işe çalıştığının farkında dahi değil.
Dikiş makinesi gibi mi çalışıyor?
Hayırlısı bakalım Abdullah hele bir görsün bakalım usta arkadaş ne diyecek? İstanbul'dan Ankara'ya geldim. Araçta sorun yoktu. Sabah uyandım gümrük müdürlüğüne gideceğim konta bir çevirdim motor aynı dikiş makinesi gibi çalışıyor. Sonra site sponsoru Hakan beyin yanına gittim. Motor indi o zaman 2.250 TL kadar bir masraf ettim. Motor cortayı çekmişti.![]()