Romano Otogaz

Abbasyolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, 99 model Asta CD aracıma Romano marka LPG taktırmayı düşünüyorum. Enjektörleri daha dayanıklıymış dediler. Fiyatı 10 taksit 1550 YTL. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi acaba? Teşekkürler ve saygılar...

Bu markayı yeni duyuyorum. Geçmişi olan tecrübeli markaları neden tercih etmiyorsun. Örneğin, lavato,brc... gibi.

Bu markayı yeni duyuyorum. Geçmişi olan tecrübeli markaları neden tercih etmiyorsun. Örneğin, lavato,brc... gibi.
Yukarıda da belirttiğim gibi enjektörler daha dayanıklıymış.

arkadaşımın 2004 1.6 vectrasına taktırdık 9 ayı geçti takıldıktan sonra 1 defa yakıtın arttığını düşündü ayara gitti oda geçtiğimiz ay başka şeytan kulağına kurşun arabada tık yok rahat 25000 km yaptı problem çıkmadı takanın hüneride önemli ama bilgin olsun BRC den bir kaç gömlek iyidir fiyatta iyi nakit 1850 ye maletmişti arkadaşım o zaman.....
usta iyi ise hiç düşünme taktır

bende romano kullanıyorum 10000 km oldu ve bir problem görmedim ama markalar arasında yakıt tasarrufu olarak fark varmı bilmiyorum banada usta ısrarla enjektörü söyledi ve bakımının yapılabildiğini söyledi brc nin enjektörünün bakımı yok dedi değişmek gerekir bir sorun olunca dedi ve daha sesssiz çalıştığını söylemişti aynende öyle hiç şıkırtı yok.

Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugün gittim ve Romano'yu taktırdım. Şimdilik oldukça iyi. Sonucu zaman göstecek. Saygılar..

Geri