Rölantide bozukluk

OK

Bugün Isparta OPEL Ersin özel servise gittim. Mazot pompası yakıt kaçırıyormuş. 160 TL ye yaptırdıktan sonra anladık ki rölantideki ayarsızlığın sebebi bu pompadan kaynaklanıyormuş. Arabanın gidişi bile değişti maşallah. Şahlanıyor ve hafif teklemeler tarihe karıştı. Aküyü de Bosch aldım 60 A 160 TL de o tuttu. Artık 1,5 - 2 turda alıyor marş. 8 senelik aküymüş. orjinali duruyordu. Şuan durumdan hoşnutum.

Bugün Isparta OPEL Ersin özel servise gittim. Mazot pompası yakıt kaçırıyormuş. 160 TL ye yaptırdıktan sonra anladık ki rölantideki ayarsızlığın sebebi bu pompadan kaynaklanıyormuş. Arabanın gidişi bile değişti maşallah. Şahlanıyor ve hafif teklemeler tarihe karıştı. Aküyü de Bosch aldım 60 A 160 TL de o tuttu. Artık 1,5 - 2 turda alıyor marş. 8 senelik aküymüş. orjinali duruyordu. Şuan durumdan hoşnutum.

Mazot pompası nereden kaçırıyormuş?
Benimkide kaçırıyor üst taraftan ama rölantide bir aksaklık yok.

Kardeşim, tam yerini bilmiyorum ama dıştaki pompa tamir takımı değişti.

Benim aracımda sanki üst kapak çatlak yada kapak kenarından kaçırıyor gibi.
Etrafı leş gibi mazot ve pislik içinde olduğu için dokunmadım henüz

Benim aracımda sanki üst kapak çatlak yada kapak kenarından kaçırıyor gibi.
Etrafı leş gibi mazot ve pislik içinde olduğu için dokunmadım henüz

Daha büyük bir problem çıkarmadan tamir ettir derim. Hem zaten her halükarda mazot kaçırıp seni zarara sokuyor. Zararın neresinden dönersen kardır.

Daha büyük bir problem çıkarmadan tamir ettir derim. Hem zaten her halükarda mazot kaçırıp seni zarara sokuyor. Zararın neresinden dönersen kardır.

Tamir kesinlikle lazım.
Üstten bakan bir usta yuvarlak contasından kaçırabileceğini söyledi.
Kopmuş, kırılmış, ezilmiş olabilie dedi. Bakım için açıldığında sorun çözülecek.

Geri