rolanti yükeseliyor yardım arkadaşlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssurucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ssurucu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle hekese merhaba arkadaşlar,bende 94 corsa sport var ve aracımdaki sorun kırmızı ışıkta boşta dururken devir kendi kendine 4000 e çıkıyor 2000 e iniyor ve araç şuanda 350 lira civarında yakıyor,bu yüzden dün ustaya gittim ve 100 tl karşılığında rolanti ayarlayıcıyı değiştirdi,1 2 kez çalıştırdık normaldi ama akşam geziyorum yine aynı şeyi yaptı.Başka neden olabilir arkadaşlar ACİLL yardımlarınızı bekliyorum...saygılar.

pc baglattırmadınmı canım kardesimm...

Kelebek potansialmetre problemi vardir...

pc ye bağlattım,rolanti sensörü çıktı ama söylediğim gibi bi kaçkez çalıştırdık normaldi,akşam biyere çıktım sürekli yapmadı ama ara sıra yine yükseldi.

yükselince gaza bastıgın zaman düzeliyomu ?

malesef düzelmiyor.

kardes kelebekte sorun var gibi geliyo bana yaa bir sürü sebebi var ama bu durumun agırlıklı olark gaz kelebeginde sorun cıkartıyo ustana baktır temizlettir bakalım düzelcekmi bizde bildir düzelmesse bi numara vercem sana ordan ögrenirsin

Teşekkür ettim kaan,yarın sabahtan gidecem ustaya zaten onada baktırcam,rolanti sensörünü boşuna değiştirdik desene???

neden boşuna değiştirdiğini düşünüyorsun ki. zaten tech de hata vermiş. değiştirmen gerekyordu. arkadaslara katılıyorum benimde aklıma ilk olarak kelebek arızalı diye gelmişti.

Yarın kelebeğede baktırcam umarım ondandır...

Geri