resimde ki parçanın görevi nedir acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serefzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolayı var hortumu çıkartırsın, aracını çalıştırırsın olur biter. Aracın çalışmasında bir sorun yaşamazsan demekki o parça fazladan konmuş demektir.

Kolayı var hortumu çıkartırsın, aracını çalıştırırsın olur biter. Aracın çalışmasında bir sorun yaşamazsan demekki o parça fazladan konmuş demektir.

Ben parçanın görevini yerine gtirmesini istiyorum

savaş abi kolay gelsin :)

Savaş bey bu buharşatırıcının borularının bağlantısı nasıl olacak bu parça devre dışı olduğunda ne gibi zararı olur
Aktiv kohle filter adı görevi tankda sıcaktan dolayı oluşan basınc ve buharlaşma(hirdokarbonlar,benzin buharı) çevreye yayılmaması (çevre kirliliği önlemek) için bu filitrede yoğunlaştırılır ve süzülür...bunu oksijen sensoru ölçümüne bağlı olarak %2 civarında yakıta o önceki konudaki ventille ayar yaparak yakıta karıştırılır.

üstad ...
büyüksün...:rakir:

Parçanın görevini ayrıntlı olarak öğrendik teşekkürler birde hortumlar nereye takılıyor onu öğrenebilseydim çok makbul olacak çevreyi kirletmeyeyim :)

siz nasıl işlevi yaptığını mı öğrenmeye calışıyorsunuz yoksa nasıl yapılacağını mı anlamadım ben ama ??

siz nasıl işlevi yaptığını mı öğrenmeye calışıyorsunuz yoksa nasıl yapılacağını mı anlamadım ben ama ??
aslında ben bu konuda öğrenmem gerekeni öğrendim parçanın görevi idi sonradan konu benzin buharlaştırıcısına gitti diğer konu başlığımda var bu konuyu kapatabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri