resimde ki parçanın görevi nedir acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serefzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak şimdi savaş abi işi yoksa anlatır ama sana tavsiyem resmi bilgisayarına indir ingilizcen varsa zaten türkçesini bilirsin ve karşında google amca yaz enterla nedir ne değildir söyler

Adam deli m kendi ekmeği ile oynasın şimdi sen onun ne olduğunu bilirsen görevini biirsen doğru hareket edersin onun dediğini değil bildiğini yaparsın eee adam nasıl para kazanacak :) :)
Yav motorcu motoru indirsin taksın oraya zaten biz giremeyiz kardeşim şu parça ne işe yarar diye soruyorum sanki ekmeği elden gitti önemli değil diyor ya sanki motor nasıl sökülür diye soru sordum :)

Yav motorcu motoru indirsin taksın oraya zaten biz giremeyiz kardeşim şu parça ne işe yarar diye soruyorum önemli değil diyor ya sanki motor nasıl sökülür diye soru sordum :)
malesef abi esnaflık anlayışı coğu insanda ölmüş parada para diyorlar :(

Şerafettin bey sizin bilgisayarınız Google'e girmiyor mu? Mesela Google'e "ECU veya MAP sensörü ne işe yarar" gibi şeyler yazın gelen bilgilerle inanın kitap yazarsınız :).

Hayat paylaşınca güzel.Hiç reklamlardan da ibret almaz yav :)

Ben bu veya benzeri parçaların ilmini yapmış olsaydım inan memur olmazdım :)

Savaş bey bu buharşatırıcının borularının bağlantısı nasıl olacak bu parça devre dışı olduğunda ne gibi zararı olur

O sekonder pompasının parçası. Bence siz aracınızı servise götürüp iyice bir incelettirin kırığını çıkığını :) Delik felan olan hortum varsa değiştirsinler :)
o parça vakum ventili görevi sekonder pompasını devreye sokmak vakumla çalışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri