Renklere Göre Kaza Oranları ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne alakaki Deniz abi her beyaz araba şirket arabası olcak diye bir şey yok benim şahsi fikrim beyaz araçlar daha güzel..

Alınganlık yapmaya gerek yok. Evet lüks araçlarda beyaz çok hoş bir renk ama şirketlerin kullandığı alt sınıf kralık arabaların çoğu beyaz;)

beyaz araçlar şirket araçları ondandır

katılıyorum, filo kiralama araçlarındaki bir numara renk beyaz, o yüzden bu durum oranları önemli derecede etkiler. Bir de bu skorlarla ilgili kaynak belirtilmemiş, ne kadar güvenilir bir bilgi bu??? Benim bir polis arkadaşım gri ve tonu arabaların kaza oranının yüksek olduğunu söylemişti, bende şimdi hatırlamadığım bir yerde okumuştum.

Alınganlık yapmaya gerek yok. Evet lüks araçlarda beyaz çok hoş bir renk ama şirketlerin kullandığı alt sınıf kralık arabaların çoğu beyaz;)
Elbette alınır, kendi arabaları beyaz ya :kop:.

Bana göre bu rakamlar hiçte sağlıklı değil, mesala listede pembe neden yok?

Beyaz çok tercih edildiği için ,yani ortamda daha çok beyaz araba oldugu için kazaya karışan beyaz araba da daha çok olacaktır, çok normal.Testin sağlıklı olması için şartları eşitlemek lazım, bu testte öyle birşey olmadığından sonuçlara çok da takılmayın...

bence yanlışlık var siyah ve lacivert başta olmak üzere koyu renkli araçların kaza oranı daha fazla,benim araç lacivert yolda çoğu zaman farkedilmediğimin farkındayım özelliklede uzun yolda..

Geri