Renk Nasıl Olmuş ?

Öncelikle hayırlı olsun Cengiz ilk baş banada garip geldi ama sonra bi daha baktım insan sonradan alışıyo :) en azından küflü gözükmesinden iyidir ;)

Öncelikle hayırlı olsun Cengiz ilk baş banada garip geldi ama sonra bi daha baktım insan sonradan alışıyo :) en azından küflü gözükmesinden iyidir ;)

aynen oyle burak :D resimde pek iyi gozukmuyor aslında yanar donerli bi renk oldugundan uyum sagladıgına inanıyorum ben :D ilk zaman bende alışamamıştım gerçi bugun yaptırdım ama :D alıştım full modifiyeli bi araca biniyor gibi hissettim kendimi nedense :D

aynen oyle burak :D resimde pek iyi gozukmuyor aslında yanar donerli bi renk oldugundan uyum sagladıgına inanıyorum ben :D ilk zaman bende alışamamıştım gerçi bugun yaptırdım ama :D alıştım full modifiyeli bi araca biniyor gibi hissettim kendimi nedense :D

:D:D
güzel olmuş

Güzel olmuş ama altın sarısı gibi bir renk daha iyi olurdu.

Örnek
resim165fhdrsmall.jpg

Kendi aracım ama rengi değiştireli çok oldu,kırmızı denedim ama olmadı bende metalık mavi boyadım arada birde turkuaza dönüyor rengi.

Son düzenleme:
guzel olmuş gule gule kullan ;)

full modifiyeli bi araca biniyor gibi hissettim kendimi nedense :D

Cengiz abi polisler çevirmede sorun çıkartmasınlar :D muayneden filan geçebilcen mi :D . Şaka bi yana güzel olmuş. Pis görünmesinden iyidir değişik bir hava katmış :D Opc mavi mi yapsaymışsınki :D

Önlerde güzel ancak kampanalarda siyahı tercih ederdim.Savaş abinin dedigi gibi şahin kıvamına geçmiş arka taraf :)

Cengiz hayırlı olsun güzel olmuş......

Geri