renault symbol 2007

ama tabııkı renault nun opele gore eksı yanları coktur bence

ya valla ben bu kapı olayına hayranım opel de.clio nun kapısı bahçe kapısı gibi kapanıyor

ya valla ben bu kapı olayına hayranım opel de.clio nun kapısı bahçe kapısı gibi kapanıyor

Hayatinda Kaç Farklı Clio Kapısı Kapattinda Bu Kadar Emin Konusabiliyorsun Buyur Gel Aksaraya Misafirim Ol SOnra Benim Arabanin Kapısını Bi Kapat Bakalim Bahce Kapısı Gibimi Ses Cikariyor Yoksa Normal Bir Arac Kapısının Cikardigi Sesi mi cikariyor. Senin o bahce kapısı Sesi Cikaran Arabalarin Akıbeti nedir traktor niyetine kullanilmiş cliolarmi ?

Son düzenleme:
Hayatinda Kaç Farklı Clio Kapısı Kapattinda Bu Kadar Emin Konusabiliyorsun Buyur Gel Aksaraya Misafirim Ol SOnra Benim Arabanin Kapısını Bi Kapat Bakalim Bahce Kapısı Gibimi Ses Cikariyor Yoksa Normal Bir Arac Kapısının Cikardigi Sesi mi cikariyor. Senin o bahce kapısı Sesi Cikaran Arabalarin Akıbeti nedir tarktor niyetine kullanilmiş cliolarmi ?
:alkis:
:good:
:good:
+10

arkadaşlar tartışmaya gerek yok bence :) araba yeterince rahat ekonomik servis ağı geniş bir marka fazla bir şey aramayın bu araçta zaten aradığımız iki şey mevcut biraz rahatlık ve ekonomik olması bunlarda olduguna göre sorun yok kapı olayına gelince mustafa arkadaşıma biraz katılıyorum:D

bahçe kapısı gibi kapanan bi kapı var oda corsa c lerin kapısı :)

5 ay öncesine kadar kullnıyordum.
2004 modeldi, sıfır almıştım.
3.5 sene kullandım.
açıkçası isteyerek almadım.
niyetim megane 1.5 dci almaktı.
ama param yetmemişti.
kullanmaya başladıktan sonra, kendi sınıfına göre mükemmel olduğunu fark ettim.(kendi adıma) severek kullandım, kullanmayada devam edecektim, satmaya da niyetim yoktu.
ama, eniştenin 2001 yılında alıpta bir türlü kullanmadığı arabayı satılığa çıkarınca 4000 km de olan astra yı alınca mecburen sattım.
gece saat 1.00 de ilan verdim sahibinden.com a, sabah sattım.
herkese tavsiye edebileceğim bir araçtır.

tesekkur ederım yorumlarınız ıcın...

Geri