sağlam değiller kagıt gibi, ama konforlu ve az yakıyor tipide güzel bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkesin düşüncesi farklı...motor açısından diilde, işçilik, malzeme, sağlamlık, görsellik(gerçi bu yoruma açık ama!). Arabanın sağlamlığı kapısının kapanışından belli olur ya! Maksat polemik yaratmak değil ama, Renault bana güven vermiyodu! Tamam Türkiye şartları için optimum bir araçtır amenna, ama Opel kadar değil ya. En azından benim için öyle. Ablamın arabası Megan II, 2005 model, 2001 Astra da olan tokluk, güven yok bence...
herkesin düşüncesi farklı...![]()
yol tutuşu çok kötü daha önce kullanan birisi olarak rahatça söyleyebilirim ve sırf bu yoldan kopmalar yüzünden 90 km hızla bile başıma bir kaç olay geldi neyseki ucuz atlattıkekonomik yönden bakarsak duruma oldukça iyi temiz kullanırsan sorun çıkarmaz bagajı büyük aile için çok güzel bir araba kötü yönü olarak sadece yol tutuşu diyorum konforuda iyi
clio nun 4 kapısının agırlıgı astranın 1 kapısına ancak denk geliyor ayrıca arka koltuk resmen adamı esir alıyor ve o kadar para veripte arka camlar ve aynaların motorlu olmaması insanın canını sıkıyor tam anlamıyla şirket arabası bence ekonomi arayıp konfor aramıyorsan bence alabilirsin.
haklısın kapı olayında.zaten aracı seri kullanmak için dusunuyorum...konforu da yeterlı zaten.benım zaten oyle hız gıbı bır merakım yokclio nun 4 kapısının agırlıgı astranın 1 kapısına ancak denk geliyor ayrıca arka koltuk resmen adamı esir alıyor ve o kadar para veripte arka camlar ve aynaların motorlu olmaması insanın canını sıkıyor tam anlamıyla şirket arabası bence ekonomi arayıp konfor aramıyorsan bence alabilirsin.
niye kıyaslanmasın ki.herkesın gorusu farklıdırya arkadaşlar renault ile opel kıyaslanı mı