Renault Cliolara bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kopmuşuz baya bir anlaşılan ama neyse yine de olsun bunlar Fransız...

Arif sıkma canını kardeşim opel ne kadar arabaysa clio'da o kadar arabadır,son 20 yılın satış rakamlarına bakalım..Bu ülkede heryerde binlerce renault modelleri gezerken opelden kimsenin haberi yoktu..Çok aşağılayıcı ve saçma yorumlar okudum...Ama şuna eminimki yarın almanya dese ki ermeni soykırımını meclisimizden geçirip tanıyacağız burdaki hiç bir üye opelini satmaz..Yoğurt makarna almamakla bu işler olmazzz..Buda son söz...

herkes kendi bildiğini yapar burada demokrasi var saygı duymak lazım...

coRSac' Alıntı:
Bence plastik olması daha iyi
1 daha ucuz
2.Boyadığıız zaman belli olmuyor..cihaz anlamıyor.
:( kaza yapıncada ölüyon vs vs. arabalar dırı vırı evet kasa hafif atik araç ama güvenlikte olması lazım kardeş canını gezdiriyorsun üzerinde

To_death_corsa' Alıntı:
Arif sıkma canını kardeşim opel ne kadar arabaysa clio'da o kadar arabadır,son 20 yılın satış rakamlarına bakalım..Bu ülkede heryerde binlerce renault modelleri gezerken opelden kimsenin haberi yoktu..Çok aşağılayıcı ve saçma yorumlar okudum...Ama şuna eminimki yarın almanya dese ki ermeni soykırımını meclisimizden geçirip tanıyacağız burdaki hiç bir üye opelini satmaz..Yoğurt makarna almamakla bu işler olmazzz..Buda son söz...

ben satarım kendi adına konuş...

Arkadaşlar sonuçta bu olay bi çamurluk.Hiç bi arabanın çamurluğunda çelik bar yok ? Örneğin Bir cisime 20 km hızla çarptığında çamurlukta illaki maddi bi hasar oluşacak macundu boyaydı vs.vs. bunun hayatımızı kurtarma yönünden bize bi katkısı olmucak.
Birde bunun plastik olduğunu düşünün avantajı esnek olması hadi esnek olmadı kırıldı desen fiyat olarakda avantajlı normal bi çamurluğa göre.Bence çok ciddi parçalar olmadığı için mantıklı bi olay

To_death_corsa' Alıntı:
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az fatih abi...

Eray-FB' Alıntı:
Arkadaşlar sonuçta bu olay bi çamurluk.Hiç bi arabanın çamurluğunda çelik bar yok ? Örneğin Bir cisime 20 km hızla çarptığında çamurlukta illaki maddi bi hasar oluşacak macundu boyaydı vs.vs. bunun hayatımızı kurtarma yönünden bize bi katkısı olmucak.
Birde bunun plastik olduğunu düşünün avantajı esnek olması hadi esnek olmadı kırıldı desen fiyat olarakda avantajlı normal bi çamurluğa göre.Bence çok ciddi parçalar olmadığı için mantıklı bi olay
her kelimesine katılıyorum zaten benim anlatmak istediğimde buydu..

06bb2655' Alıntı:
ben satarım kendi adına konuş...
almanlar Türkleri (çok yakın tarihte) evlerinde diri diri yakarken altındaki opeli sattınmı?

yanlış anlaşılmasın bunu yazmamın amacı fransızları kollamak değil sadece arkadaş ne kadar Türkse reno,peugeot...... kullanıcıları da o kadar Türktür...

konuyu uzatmayalım arkadaşlar boşwerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri