Renault Cliolara bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araba kırılmış :)

:pon:
irfan_1' Alıntı:
+ başka araba olsaydı kapı,belki kapıdaki direk üst kaputda bundan zarar görürdü.Pilastik olmasıyla sadece çamurluk zarar görmüş.Ayrıca plastik malzeme esneme özelligi oldugu için her darbede zarar görmez metaller gibi.

eee kaporta plastik olunca sağlamlıkta bu kadar oluyor ama kazaya hasta oldum valla kanalizasyon kapağını o şekilde aracın kapısına sokmak gerçekten hüner ister

faithless1905' Alıntı:
birde bunlar bu plastik çamurlukları megane 2 de laguna da falan da kullanıyorlar dün bir genç vardı ya şu hani opeli kötüleyen neden aklıma gelmediki o elemana hemen fotoları göstermek...

aaa olurmu faithless sen nasıl bir ediosun dandik opelle kral renoyu:kop: :kop:

o çamurluklar özel hem araba servise girmiyo 5 yılda sen neden bahsedion:kop: :kop:

irfana duyurulur bu resimler:kop: :kop: :kop:

boeingin yeni ucagi dreamliner 787 komple karbonfiber olacak. yani bir nevi plastikimsi birsey. sayet yedek parca plastik olunca daha ucaza gelirse plastik dis kisim daha mantikli. paslanmaya otomatikman dayanikli...(cünkü plastik parcalar enjeksiyon, metaller genelde pres isi oluyor.plastik hem daha hizli,hem daha ucaza geliyor)

ayrica Allah korusun bir kaza aninda o dis kisimdaki 1mmlik sac kurtarmiyor. arabanin diger aksami devreye giriyor. bunun icinde renonun ncap testlerine bakmak yeterli...

bizim pederde megane var,2000 model. mübarek hic sorun cikarmadi 160binde.
benim vectra 98 model,125binde her ay bir yeri patliyor...opeli secmemin nedeni buranin tofasi olmasi. yedek parcasi ucuz...
yoksa türkiyede olsam meganedan baska arabaya binmem...

komple karbonfiber yapacaklar ama sebebi var dostum.biliyosun uçağın hafif olanı makbuldur.havada statik dengeyi sağlayabilecek minimum ağırlık tercih edilir yakıttan ve motor gücünden kar elde edilir böylece daha fazla yolcu taşınır.biz arabalarımda yere basma oturma diye tabir ettiğimiz araçları tercih ederiz en azından ben öyleyim.araç yere oturmuyosa güvenliğide yoktur demektir.ayrıca plastiğin faydaları tabiki var ama 1mm saç hayat kurtarır bunu unutma zaten euroncap testlerinde tüm yeni araçlar 5 yıldız çıkarıyo bunda şaşılacak bi durum yok.bence aabanın kıymetini bil.megane la vectranın kıyası bence çok yanlış megan vectranın eline su dökmeyi geçtim eline bile bakamaz kalite konusunda.sizin megane lar nerde üretiliyo?

06bb2655' Alıntı:
komple karbonfiber yapacaklar ama sebebi var dostum.biliyosun uçağın hafif olanı makbuldur.havada statik dengeyi sağlayabilecek minimum ağırlık tercih edilir yakıttan ve motor gücünden kar elde edilir böylece daha fazla yolcu taşınır.biz arabalarımda yere basma oturma diye tabir ettiğimiz araçları tercih ederiz en azından ben öyleyim.araç yere oturmuyosa güvenliğide yoktur demektir.ayrıca plastiğin faydaları tabiki var ama 1mm saç hayat kurtarır bunu unutma zaten euroncap testlerinde tüm yeni araçlar 5 yıldız çıkarıyo bunda şaşılacak bi durum yok.bence aabanın kıymetini bil.megane la vectranın kıyası bence çok yanlış megan vectranın eline su dökmeyi geçtim eline bile bakamaz kalite konusunda.sizin megane lar nerde üretiliyo?

+ 1905 :) :good: :)

faithless1905' Alıntı:

ama ben +1907 yi tercih ederim:kop: :kop:

olmas ben GS liyim :) :) :)

walla plastiğin savunulacak bi yanını göremiyorum... belki ufak tefek avantajları olabilir ama bunlar göz ardı edilebilecek şeyler( hafiflik vs..) reno o kadar baba bi marka olsaydı eğer (ki değil) audi gibi çıkar alüminyum yapardı... bence plastiğe değil artık otomobiller alüminyum ve magnezyum alaşımlara dönecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri