Araba kırılmış 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
irfan_1' Alıntı:+ başka araba olsaydı kapı,belki kapıdaki direk üst kaputda bundan zarar görürdü.Pilastik olmasıyla sadece çamurluk zarar görmüş.Ayrıca plastik malzeme esneme özelligi oldugu için her darbede zarar görmez metaller gibi.
faithless1905' Alıntı:birde bunlar bu plastik çamurlukları megane 2 de laguna da falan da kullanıyorlar dün bir genç vardı ya şu hani opeli kötüleyen neden aklıma gelmediki o elemana hemen fotoları göstermek...
06bb2655' Alıntı:komple karbonfiber yapacaklar ama sebebi var dostum.biliyosun uçağın hafif olanı makbuldur.havada statik dengeyi sağlayabilecek minimum ağırlık tercih edilir yakıttan ve motor gücünden kar elde edilir böylece daha fazla yolcu taşınır.biz arabalarımda yere basma oturma diye tabir ettiğimiz araçları tercih ederiz en azından ben öyleyim.araç yere oturmuyosa güvenliğide yoktur demektir.ayrıca plastiğin faydaları tabiki var ama 1mm saç hayat kurtarır bunu unutma zaten euroncap testlerinde tüm yeni araçlar 5 yıldız çıkarıyo bunda şaşılacak bi durum yok.bence aabanın kıymetini bil.megane la vectranın kıyası bence çok yanlış megan vectranın eline su dökmeyi geçtim eline bile bakamaz kalite konusunda.sizin megane lar nerde üretiliyo?