rektefiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hüso_32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CENGİZ abi haklısın satıp yenisini almaya kalksam yıne masraf edıcem ( sıfır alamam coook para )aslında arabalrın motor kısmından anlamam ama ustanın agzından konusuyorum,motor 1 seneye kadar yaparız diyor nasıl anlıyorsa.gidişinde sıkıntı yok şimdilik 3 vites 110 diyor bassam.motor bitik olsa yaparmı bilmıyorum.
ALİ ELBASAN kardeş Kol hariç 1500 parçaların tutuyor derken neyi kastettın anlamadım kusura bakma..

Arkadaş motor yapman için gereken parçalar takım piston Seğmen yatak yağ pompası contact trigger motor içi malzemeler krang kol hariç yatak yağ filan

usta bana 3,5 mılyar hazırla dedı.ALİ kardeş sen parçalar 1,5 tutuyor dıyorsun.siz de mı yaptırdınız yakında oradan mı bılıyorsunuz yoksa yedek parça mı satıyorsunuz..tşkler

usta bana 3,5 mılyar hazırla dedı.ALİ kardeş sen parçalar 1,5 tutuyor dıyorsun.siz de mı yaptırdınız yakında oradan mı bılıyorsunuz yoksa yedek parça mı satıyorsunuz..tşkler

Sen ne lazım olucak bir açtı öğren parçadan yardimci oluru sana bu sene 4 tane arabaya yaptık motor bu hafta bitane daha açtık oyüzden parça konusunda eminim

eyvallah ali usta , bir sorum var benım arac ilk marşta geç çalışıyor ama 2,marşta hemen alıyor.benzın pompasını değiştirdim ( bosch marka takıldı ).değiştirmeden öncede geç çalışyordu benzin pompası dedi ustalar.benım gittiğim ustam kompresyonu düşük diyor .o dediği ne ise boşu boşuna benzın pompasını değiştirmişsin dedi.ateşleme sistemini elden geçirttim sorun yok dedı ustam.benzın otomatiği (regülatörü) geri salabilir dediler,yenisini sordum 275 tl dediler bende tam kesin çözüm olmaz diye almadım.biraz pimpirik birisiyim arabam saat gibi olsun istiyorum ama anlamayınca uzuyorda uzuyor....anlıcan araçtan anlyan usta bulamadım deneme yanılma yöntemı uyguluyoruz...sence sorun ne olabılır...(uzun bir yazı oldu kusura bakma artık )

arabamm

Ekli dosyalar

• 188328365zdl.webp
    188328365zdl.webp
    30.9 KB · Görüntüleme: 34
inş. resmi doğru yükleyebilmişimdir

Araç geç çalışıyorsa büyük ihtimal ateşleme dir buji kablosu muhakkak orjinal bobin keza orjinal olucak arabana kompresyon testi yaptır bir bakalım her pistonun ölçümü kaç çıkıcak

kompresyon testi nerde yaptırcam bılmıyorum,ısparta kucuk olduğu ıcın sıkıntı ...ateşleme sistemine tekrar baktırayım senın dediklerınden sonra .resmi açabildin mi araba yı gördun mu....

her motor ustasında oluyor kompresor olcumu aracın c20xe se parcafıyatıda bu nlara yakın sen sokmeye karar verırsen haber ver yeterlı

kompresyon testi nerde yaptırcam bılmıyorum,ısparta kucuk olduğu ıcın sıkıntı ...ateşleme sistemine tekrar baktırayım senın dediklerınden sonra .resmi açabildin mi araba yı gördun mu....

Migrosun arkasındaki Gül Petek Sanayi Sitesi' nde rektefiyeciler var. Oralara sordunuz mu yoksa yeni sanayidekilere mi sordunuz ?

Geri