MERHABA LÜTFEN BİLGİLİ ABİLERİM YARDIMCI OLSUN

efeink

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
öncelikle selamun aleyküm aracım Opel Astra 1.4 T Enjoy Active EcoTec Benzin/Lpg Motordur Lpg Sonradan Eklenme. aracım henüz 90.000 de iken satın almıştım konuyu sizlerin kafasını şişirmemek için kısa tutuyorum şu an aracım 120.000 de ve sürekli su eksilttiği hararet yaptığı için bir süre sonra arıza verdi ve güzel bir serviste rektefiye ettirdim komple bütün sorunu çözdüm motor olarak fakat dün aracımı teslim aldığımda aracım çekişten çok düşmüştü yani resmen gitmiyordu gaza bastığımda yarım saatte hızlanan bir araçtı ve özellikle 1. viteste iken bir ses çıkartıyor diğer viteslere geçtiğinde problem olmuyor aracı nasıl ne şekilde kullanmam gerektiğini bilmiyorum kaç km kaç devirde gitmem lazım en sağlıklı şekilde alışana kadar nasıl kullanmam lazım hiç bir fikrim yok araştırdım bulamadım motor ustası da bir şey söylemedi çok zorlama yeter dedi dün gitmeme şikayetiyle gösterdiğimde ise akışmetre denilen hava filtresine giden bir kabloyu çıkarttı araba biraz daha canlandı gidiyordu fakat aldığımdan beri motor ışığı yanıyor söndürüyoruz yine yanıyor yaşayan abilerim varsa bunun neden olabileceğini aracı nasıl ne devirde en sağlıklı şekilde ne yapmam gerektiğini bana söylerler ise çok memnun olurum teşekkürler

Geri