Raşit abinin bebeği (drrasit) oldu.. Emirhan'a kardeş geldi :)

Raşit Bey bu sefer Abant buluşmamızda Zeynepimizle tanışırız inşallah
inşallah biz de çok istiyoruz başkanım sizlerle tanışmayı, sanırım kızımızın ilk gittiği yer abant olacak, saygılarımla.

Raşit son 1 yıldır aldığım en güzel haber bu.Allah bağışlasın abi.Uzun uzun yazmıyorum,anladın sen ;)
yavuz kardeşim, ALLAH sabırın güzelliğini bize gösterdi, çok şükür, çok teşekkür ediyorum.

Allah Analı-Babalı Büyütsün
Yüce Mevlam Nazarlardan, Kazalardan, Belalardan, Kötülüklerden Korusun

Zeynep işil

Ekli dosyalar

• ZEYNEP IŞIL.webp
    ZEYNEP IŞIL.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Raşit en az senin kadar mutluyum,ALLAH bebeciğe,Zeynep'imize sağlıklı,analı babalı uzun bir ömür nasip etsin,maşallah çok da güzel,ALLAH nazarlardan korusun...

Raşit en az senin kadar mutluyum,ALLAH bebeciğe,Zeynep'imize sağlıklı,analı babalı uzun bir ömür nasip etsin,maşallah çok da güzel,ALLAH nazarlardan korusun...
Cengiz abi çok teşekkür ederim, ALLAH senden ve buradaki tüm arkadaşlarımdan razı olsun, şükürler olsun bir sevdiğimizi aldı, başka bir sevgili verdi bize Güzel ALLAH ım, inşallah herkes çocuklarını hayırlı, vatana ve millete yararlı birer insan olarak yetiştirebilir. saygılarımla.

çok sewindim allah analı babalı büyütsün allah uzun ömürler wersinn...

Maşallah çok güzel Allah nazardan saklasın Abantta Sevmek için can atıyorum

Maşallah Allah anali babali büyütsün ..

Of ya süper haber.. Raşit bey gözünüz aydın.. Bahtı açık olsun..

İnşallah kocaman bir genç kız olduğunda bu sayfaları ve emirhanın sayfalarını okuma fırsatı bulur..

çok sevindim..

sağlıkla huzurla büyü zeynep ışıl..

Geri