Gerçekten çok sevindim. Zeynep Işıl kardeşime sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevdikleri ile beraber uzun bir ömür diliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah başkanımMaşallah çok güzel Allah nazardan saklasın Abantta Sevmek için can atıyorum
çok teşekkür ederim, sabırın mükafatı zeynep ışıl bize, şükürler olsun.Maşallah Allah anali babali büyütsün ..
çok teşekkür ederim, ALLAH sizden ve buradaki herkesten razı olsun, Emirhan ımızın sayfalarını ara ara okuyorum, duygulanıyorum ama o sayfalar bana ALLAH a sonsuz şükürler olsun ki güç veriyor, kuvvet veriyor, ALLAH ın merhametinden ümit kesmememizin güzelliklerini görüyorum,SONSUZ KUDRET in bize Zeynep Işıl ı bağışlamasını görüyorum, tabi ki kızımız İnşallah büyüdüğünde abisinin aslanlar gibi 180 gün yoğunbakımda yaptığı mücadeleyi okuyacak, 33 gün evimizin neşesi olduğu günleri okuyacak, ve insanlara faydalı işler yapabilmek için çalışacak güçlü ve inançlı bir birey olacak, saygılarımla.Of ya süper haber.. Raşit bey gözünüz aydın.. Bahtı açık olsun..
İnşallah kocaman bir genç kız olduğunda bu sayfaları ve emirhanın sayfalarını okuma fırsatı bulur..
çok sevindim..
sağlıkla huzurla büyü zeynep ışıl..