Raşit abinin bebeği (drrasit) oldu.. Emirhan'a kardeş geldi :)

allah analı babalı büyütsün

""ZEYNEP Bebek Hoşgeldin aramıza..
Güzel miniğimmm hepimizi çok Mutlu ettin..Raşit ve Eşi ; gözünüz aydın sabah pm i alınca konuyu farkettim güzel bir güne nedensiniz benimiçin..ALLAH nazarlardan saklasın ve sağlıklı ,şanslı, analı babalı büyüsün..""

Allah analı babalı büyütmenizi, nasip etsin .......

Ya günlerdir Raşit beyin telefonunu arıyordum bana göndermişti neredeydi diye. Çünkü bende onlarla birlikte gün saymıştım ve bugünlerde kızımızın müjdeli haberinin gelmesini bekliyordum.
Allah sağlık sıhat mutluluk ve şans versin. Anasını babasını yanından hiç ayırmasın.
Çok sevindim bugünün en güzel haberi buydu :D

değerli başkanım ve sevgili arkadaşlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, zeynep ışıl la biraz önce evimize geldik, çok şükür bu anları da gördük, geçen sene çok istediğimiz anları ALLAH ımız bize bu sene nasip etti, sonsuz defa O na şükürler olsun, sonsuz saygılarımla.

Raşit Bey bu sefer Abant buluşmamızda Zeynepimizle tanışırız inşallah

Allah anali babali sağlikli sihhatli büyümek, bahtini acik yoldaşlarini dürüst onurlu seçmesini nasip etsin yarabbim.

Allah analı babalı büyütsün

Raşit son 1 yıldır aldığım en güzel haber bu.Allah bağışlasın abi.Uzun uzun yazmıyorum,anladın sen ;)

Raşit abicim, Zeynep Işıl kardeşimin resimlerini de en kısa zamanda bekliyoruz sana zahmet :) Yanında da kocamaaannn bir nazar boncuğuyla..

Geri