Ramazan ilk günü nasıl geçti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya ben ılk gun sahura kalamadım 2 de uyumusum :( sabahta kalkınca feci susamıstım ılk gun tutamadım 2.gunde yani dün diyim artık tutabildim ama bana sorun :) sahurda yemekten sonra 3 4 bardak kola ıcmıstım 0 su :D aksam 6 dan sonra susuzluk feci yordu benı birde ustune 1 den aksam 7 ye kadar denizdeydik silivride plajda kafamı sokmadan sadece bi abi yuzmek bilmiyormus onu sıg yere goturene kadar adamcagız cırpınırken bıraz su geldı yuzume ama dıkkat ettım bakalım 3.gunde benı neler beklıyo :)

son 20 dakika kala hocayla kavga etmeye başlıyorum :) oku artık şu ezanı diye :)

evet şu an tam 15 dk var ezan okunmasına. su masada ben uzakta. birbirimize şiirler yazıyoruz. su Allahım su Allah kimseyi susuz bırakmasın, su su suuu hadi hoca

ilk günler iyiydi yaaa heyecan, nasıl tuttarız vs düşüncesi ile geçtide şimdi geçmiyor asıl... birde iftarda soğuk içeceklere yüklenince benm mide iflasın eşiğinde.... Allah herkese kolaylık versin, ben yine rutubet ve nem olmayan boludayım Allah sahil kesimine ve özellikle ist. olanlara kolaylık versin....

bir ..... otobüs şöförü 60 la giderken aniden ara sokağa dalmaya kalktı tabi sığamayı yarısı şeritte kaldı bende az kalsın motorla giriyordum otobüse debriyajı çekip kaçış manevrasıyla olayı atlattım:D

ilk günleri geçtim , bu aralar nasıl vücutlar alıştı bayağı değilmi:D benim aklıma hiç yemek gelmiyor sadece su ihtiyacı oluyor ama ramazandan önce eyvah nasıl tutacaz çok sıcak o kadar saat dedik hiçte zor değilmiş. Yaradan gücü veriyor...

bu arada sinirlendiğimin farkına vardım. son saatlerde asabileşiyorum , el bombası gibi oluyorum. fazla dışarı çıkmadan atlatıyorum....

benimde zaten ilk günden itibaren hiç yemek aramadım. sadece su. şuan oda hiç kalmadı desem yeridir.

Tek ihtiyacım, uykuuuuuuuuuuuuuuuu :D

ramazan ayının ilk günü nasıl geçti demiştik ki , geldi çattı bayram arefesi. insan hayatı ne kadar hızlı değilmi. günler su gibi maşallah...

alışverişler başlamıştır. haydi gazanız mubarek ola....

sayılı günler çabuk geçti :) sadece susuzluk zorladı bir kaç gün o kadar. allahım sabrını verdi ve bizleri bayramına eriştirdi. bütün opelim net ailesinin bayramı mübarek olsun. yarın 11 de yola çıkıyorum safranbolu'ma gidip ailemin yanında geçireceğim bayramı :)

Geri