Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ramazan'ın ilk günü köydeydim pek dışarı çıkmadım,sonraki günlerde yoğun bir yol trafiği ile seferi pozisyonuna geçtim.Allah herkesin tuttuğu orucunu kabul etsin inşallah tutulan oruçlar sadece aç ve susuz kalmaktan ibaret olmaz,nice mutlu ramazanlara inşallah.
15 gün samaxi / Azerbaycan'da 1 gün uçak yolculuğunda. 2 gün Antalya 1 gün antalya-niğde arası yolda (o gün 3 şişe su ile yapmıştım iftarı) 7 gün niğdede ve Kadir gecesinden sonra tekrar Antalyada olmak üzere bitirdik bu yılki Ramazan'ı
Su dışında pek sıkıntı olmadı, son 10-12 gün çalışmadığım için çok sıkıntı olmadı özellik ile Nİğdede