Ramazan ilk günü nasıl geçti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben saat 3 den sonra inanılmaz susuzluk çektim. eve 1 saat erken gidip uyudum ezan için :D zaten yemek felan yiyemiyoruz ne iftarda nede sahurda. su çok zorladı.

bugünde şu saate kadar gayet iyiyim sıkıntı yok şimdilik

herşey yolunda fakat saat 4 den sonra şiddetli bir baş ağrısı oldu

Baş ağrısının temel nedeni susuzlukturrrrr. Özellikle böbrek, sinizüt ve migren şikayetleri olanlar susuz kalmamaya dikkat etsinler. İftardan sonra bol su alınmalı (limonlu soda da iyi oluyor), çay harareti alıyor ama susuzluğu gidermiyor.

Tatilde evde olduğum için sorunsuz geçti diyebilirim.Allah çalışanlara yardım etsin.Yemeklerden sonra bol sıvı ve sade soda tüketerek vücudun sıvı dengesini ayarlayalım gerçekten çok önemli.

1730 metre rakımda, bulutlar altımızda kalıyor, Allah kolaylık veriyor, inanılmaz şekilde kolay geçiyor bize fakat 1 Ağustostan sonra İskenderuna ineceğim, dün 51 C sıcaklık, %78 bağıl nem vardı. Bakalım ben ne yapacağım aşağıda.

Baş ağrısının temel nedeni susuzlukturrrrr. Özellikle böbrek, sinizüt ve migren şikayetleri olanlar susuz kalmamaya dikkat etsinler. İftardan sonra bol su alınmalı (limonlu soda da iyi oluyor), çay harareti alıyor ama susuzluğu gidermiyor.
:bir:
limonlu soda derken beypazarı maden suyu tavsiye ederim :)

dün bayağı sıkıntı çektim dışarıda işlerim vardı zorlandım bugün biraz daha rahattım.susuzluk iftara birkaç saat kala çok ızdırap oluyor.Allah sabrını versin cemil cümlemizin.

evt arkadaşlar. Ramazan geldi çattı nihayetinde. bugün oruçlu olupta gün içinde neler hissettiğimizi yazalım.

benim korktuğum kadar olmadı. son saatlerde susuzluk biraz vurdu ve sıcaktan dışarı çıkamadım hiç. zaten çıkılmıyor mazallah sokaklar fena, yere bakarak yürümek lazım yoksa oruç nafile kazaya gidecek....
zaten mümkün mertebe sokaklardan çarşılardan uzak durmalı ihtiyac dışında çıkmamalıdır...Allah hal ve yardımcınız olsun

Tüm opelim.net'in Ramazanı mubarek olsun Allah hepinize kolaylık versin, bol bol su için su önemli hele şu kavurucu sıcaklarda...Allah dualarınız kabul buyursun hele şu zamanlarda islam dünyası karışık olduğu ülkemizin bir savaşa sürüklenmeye çalışıldğı şu günlerde Rabbim başımızdakilere akıl ihsan etsin oyuna gelmesinler.

Dün dışarı çıkmadım zorlamadı ama bugün çıkmam gerekti vay anam vay babam yandım bittim kül oldum orucumu 1.5 lt suyla açtım 2 dk da suyu içtim sonra şiştim yemek yiyemedim. :D

Geri