arkadaşlar gecen gün ankaraya giderken izmit tünellerine girdim gece saat1 agır bi müzik calıyo radyoda yanlızım ve birden ses gitti tüneldir olur dedim yerine daha canlı bi ses geldi sayın sürücüler şu anda izmit koru tepe tünellerinden geçmektesiniz farlarınızı yakınız ve tarafik kurallarına uyunuz felan diye bişiyler söyledi ne oluyo dedim şaşırdım ve tünel bitince yayın gitti benim agır parcam devam etti
şimdi opel kitapcıgında bunun için uyarı bildirimleri ınfotainment sistemi gibi bişiy yazıyo ama bu mudur bilmem ama kitapcıkta yazan herşey arabada mevcut degil bunun ne oldugunu bilen varmı
ve hangi durumlarda çalışır
bir alman bana bu teyplerin dışarıdan telefonla konturol edile bildigini calınması halinde aracınla teyp aracılıgı ile baglantı kura bilecegimi falan söylemişti inanmadım ama varmış olabilir dedim
bu tip detaylarla alakalı bilgisi olan yazarsa sevinirim
şimdi opel kitapcıgında bunun için uyarı bildirimleri ınfotainment sistemi gibi bişiy yazıyo ama bu mudur bilmem ama kitapcıkta yazan herşey arabada mevcut degil bunun ne oldugunu bilen varmı
ve hangi durumlarda çalışır
bir alman bana bu teyplerin dışarıdan telefonla konturol edile bildigini calınması halinde aracınla teyp aracılıgı ile baglantı kura bilecegimi falan söylemişti inanmadım ama varmış olabilir dedim
bu tip detaylarla alakalı bilgisi olan yazarsa sevinirim