radyo antenim çalındı

astra_metin

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bizim araçlarda biliyosunuz antenler viralı (çevirerek) sistemle takılıyor. Bir kaç gündür radyom iyi çekmiyordu hiç dikkat etmemişim antenimin olmadığını bugün gördüm herhalde annesi babası kim olduğu belli olmayan biri antenimi çalmış ..servise gittim 70 ytl dedi kısa olanına , uzun olanıda 35 ytlymiş baktım ikiside aynı görünüyodu..pahalı geldi yine çalınacak diye almadım..her akşamda anteni söküp bagaja koyamam..siz nasıl bi çözüm ürettiniz bu anten işine

plastik yapıştırıcılar var onunla guzelce yapıstırabılırsınız beya bi saglam oluyor

alsin antenii......

aynen.. alsın anteni....... .... !! hatta uzun ve kalın olanları ...

Benim de kabusum bu arkadaşlar, Allah'a şükür çalınmadı ama bir kaç ay önce Opel katoloğunu incelerken 40 Ytl olduğunu görmüştüm. O kadar para ettiğini gördüm göreli hala korkuyorum. Bu arada aynı tip bir kişi de benim sibop kapaklarına dadandı bir gün bakıyorum biri yok öbür gün diğeri

benimde arkadaş çalıyo.. sonra geri veriyo şaka yapıo aklı sıra :D
geçmiş olsun.. yapacak bişey yok.. servisten deil parçacıdan alın

Geçmiş olsun malesef böyle anası babası belli olmayan insan müsvetteleri mevcut ülkemizde.

anten zaten diğer markalarla uyumlu.mesela fiat gp da aynı anten var.aksesuarcılarda 15 ytl ye satılıyor haberiniz olsun.servisten almanız gereken orjinal bi parça değil o.

benim geçen yaz kırılmıştı aynı boyutta olan degil ama biraz uzun olanlardan taktım göze batmıyo aksaraydan aldım 20 lira...

diyecek söz yok !!! gerçi benimde krom sibob kapaklarım çalınmıştı :( çok içime oturmuştu valla.değişik bir kapaktı.bence orginal yerine aksesuarcılardan temin edin hem zevkinize göre çok çeşit var öle bir antene de 70 lira verilmez yahuuuu :S :S 10-15 lira ideal :)

Geri