radyo antenim çalındı

o antelerin ucuna vericen 220w elektrik dokunan baslıcak kolbastı oynamaya ayıp ya bu kadar düşülmezki kac milyarlık araba alıyorsun 30-40 tl'lik anten çalıyorsun küçük işlerin peşinden koşuyor yurdum insanı yazık

benim de otomatik yıkamaya girmeden önce anteni sökerken hep aklıma geliyor, iyi çalmıyorlar bu anteni diye, çevir çıksın, bütün gece dışarıda sonuçta...Allaha Emanet

arkadaşlar spoiler yüzünden benim antenin göbeği kırıldı haberiniz olsun, FTH arkadaşın dediği gibi eğiyor anteni ve zamanla kırıyor çubukta sorun yok ama dibi kırıldı antenin. çıkmacıdan dibini 40 liraya aldım 25 lirayada taktırdım tavan kaplamasını filan söküyorlar arka taraftan. şu anda anteni takamıyorum yine kırılır diye şimdi daha kısa antenlere bakıyorum geçen gün autoshopta baktım normalinden bayaa kısaydı ama yine sürtüyordu napıcam bilmiyorum. astra H aracı ve spoileri olan arkadaşlar dikkat etsinler bagajı açtığında eğer sürtme yapıyorsa onlarda mağdur olmadan bence değiştirip kısa anten taksınlar.

antenin kırılmışta olabilir yıkamada falan ama çalınmışşsa çalan adam heralde çok ihtiyacı wardı sivri uclu seylere.. orjınal anten almana gerek yok aksesuarcılarda bızım araclar ıcın 10 tl ye kısa spor antenler war.ondan tak bence

ben 5 tl ye kısa spor anten almıştım hala onu kullanıyorum.

çıkmacıda kısasını 15 tl'ye aldım aytekin abim istersen ordan alayım sana hemen vereyim yarın zaten buluşuyoruz

saol bülent düşündüğün için ama konuyu 6-7 ay önce açmıştım 15 tl ye yan sanayi bir anten aldım teşekkürler

Bizim araçlarda biliyosunuz antenler viralı (çevirerek) sistemle takılıyor. Bir kaç gündür radyom iyi çekmiyordu hiç dikkat etmemişim antenimin olmadığını bugün gördüm herhalde annesi babası kim olduğu belli olmayan biri antenimi çalmış ..servise gittim 70 ytl dedi kısa olanına , uzun olanıda 35 ytlymiş baktım ikiside aynı görünüyodu..pahalı geldi yine çalınacak diye almadım..her akşamda anteni söküp bagaja koyamam..siz nasıl bi çözüm ürettiniz bu anten işine
yok artık yaaa... acaba neresine takıcak:confused:
acaba onunkini de mi çaldılar da o da sizden çaldı.abi anten de çalınmaz ki ama yaaaa:(

aytekin kusura bakma bende konuyu yeni sandım

Geri