radyo antenim çalındı

Benim antende yıkamada kırılmıştı.Orjinalini 30 ytl ye aldım.Yapacak bir şey yok.

Aksaray da astra h için krom anten var kısacık ve çok şık... 3 lira :)

Son düzenleme:
ben araç içi güçlendiricili anten kullanıyorum antenide söktüm audşnin sahte antenleri var anten sapının üzerinide onla kapattım dört dörtlük oldu.kısa anten elimde var bilginize isteyen olursa ilan vermiştim

benimkinide caldılar gittim bitane 10 liraya basit bişi aldım. onu kullanıyorum bence okadar para verilmez. ne kadar dikkat etsende park ettiğin yerden calarlar

geçmiş olsun fazla pahalı bişey deildir parçacılardan alırsın

herkese teşekkürler yazdığı için 10 ytl yi geçmemek kaydıyla bir anten alıcam dışardan

ben almıştım 15 ytl ye hiç tavsiye etmem 10 ytl ye elektronik araç içi anten al hem çalamazlar hemde dört dörtlük çeker

ben almıştım 15 ytl ye hiç tavsiye etmem 10 ytl ye elektronik araç içi anten al hem çalamazlar hemde dört dörtlük çeker
Benim antende kısa tünellerde ve altgeçitlerde bazen köprü altalrında dahi ses gidiyor. araç içi antenin montajı nasıl yapılıyor peki.

çok basit abi üzerinde çift taraflı bant var onu cama yapıştırıyorsun otomatik antanden voltajı veriliyo soketide radyoya takıyosun ne cızırtı ne bişe dört dörtlik oluyo

arac ici antenler 10 ytl ama verimli degil. Benim aracimda var. Memnun degilim hic :(

Geri