Radyatör Yine Delindi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdogan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erdogan1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabamın radyatörü haziran ayında garanti kapsamında değişmişti. Bununla beraber üst kapaktan da su sızdırması vardı, üst kapak çürümüş, özel bir tamir atölyesinde kaynak yapıldı, taşlandı, subaplar ve gaydlar değişti. Ancak ters giden bir şey var arabada, bu işlemler yapıldıktan sonra 1 ay içerisinde 2 tane radyatör değişti. 15 gün önce yeni takılan radyatör de dün delindi, yoğun trafikteydim, coolent level yazısı çıktı, baktım su eksilmiş. Dün akşam yine servise verdim, adamlar üst kapak işlemlerinden dolayı bu sorunu yapabileceğini söylediler. Örn. conta yan sanayi takılmış olabilir gibi.. Güvenilir usta dedik, güzel işçilik dedik, sorunlar bitmiyor. Özel ile yetkili arasında %50 fiyat farkı var ama, yetkili servislerin işçiliği çok daha güvenli. Şimdi yetkili servisten haber bekliyorum, bakalım ne diyecekler.

Bu arıza sorunu ile ilgili bilgi ve deneyimini paylaşacak arkadaşlara teşekkür ederim.

bence contan kaçırıyor bu sebeble basınç ile radyatörün deliniyor aynı sorunu bende yaşadım .. radyatörü değiştirdim üst kapak taşlandı yeni conta ile bu8 sorunum halloldu..

hararet yukselmedıgı haldemı delınıyor??

hararet yükseldiğinde deliniyorsa soğutma suyu ve organları sorunludur

Geri