radara yakalanmışız 265 tl ceza mı olur yaaaa!!!

Klasik hız sınırlarının belli olduğu yerlere levha koymak zaten anlamsız. Okul önleri, şehiriçi, meskün mahaller gibi yerlerde hız limitlerini artık çocuklar bile biliyor. Yanlız meskün mahaller için şöyle bir durum da var. Bizde hastalıktır, mutlaka şehirlerarası yolların sağına ve soluna hemen bir yerleşim yeri veya ileride çok para eder diye bir ev konduruz. Hiç yoldan biraz içeriye girip anayolun ya tamamen sağına veya tamamen soluna yerleşmeyi düşünmeyiz. Sivrihisar-Afyon arasında bir kasaba var, ilkokulu neredeyse anayolun üzerinde, insan hiç olmazsa 50-100 metre içeriye yapar da en azından derslerde gürültü olmaz. Durum böyle olunca meskün mahal karmaşası da yaşanmaya başlıyor. Yol kenarında bulunan her binanın önünden 70 km hızla geçmeye kalksak işimiz var demektir.

merhaba arkadaşlar 19.12.2009 tarihinde tekirdağ merkezde 70 km hızla radara yakalanmışız...ceza yeni elime ulaştı...265tl çok değil mi? sizce ne yapmalıyım ve bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir.? bilgilerinize ihtiyacım var...teşekkürler

25.10.2009 tarihinde aynı yerde 77 km hızla yedim bende aynı cezayı sonuç pazartesi yatırdım 300 lira olmuş.geçmiş olsun

Klasik hız sınırlarının belli olduğu yerlere levha koymak zaten anlamsız. Okul önleri, şehiriçi, meskün mahaller gibi yerlerde hız limitlerini artık çocuklar bile biliyor. Yanlız meskün mahaller için şöyle bir durum da var. Bizde hastalıktır, mutlaka şehirlerarası yolların sağına ve soluna hemen bir yerleşim yeri veya ileride çok para eder diye bir ev konduruz. Hiç yoldan biraz içeriye girip anayolun ya tamamen sağına veya tamamen soluna yerleşmeyi düşünmeyiz. Sivrihisar-Afyon arasında bir kasaba var, ilkokulu neredeyse anayolun üzerinde, insan hiç olmazsa 50-100 metre içeriye yapar da en azından derslerde gürültü olmaz. Durum böyle olunca meskün mahal karmaşası da yaşanmaya başlıyor. Yol kenarında bulunan her binanın önünden 70 km hızla geçmeye kalksak işimiz var demektir.

Savaş abi hani deveye sormuşlar ya "neden boynun eğri diye, o da demiş nerem doğru ki"

geçmiş olsun pek kaçarın yok malesef :(

Geçmiş olsun ..

Bir navigasyon alıp bilmediğimiz yerde sesli uyarı sistemini açmak lazım. Ona göre gitmek lazım yoksa adamlar acımıyor valla. Ben nerden bileyim tabelası olmayan bir yerde hız limitinin 50 km olduğunu. Heryer kamera artık. Sakata gelmeyelim. Az para değil arkadaş. Şuna bak.

malesef ödemelisiniz bu kamerayla ceza sistemini sevemiyorum varsa sucumuz durdurun söleyin halledelim

Bir navigasyon alıp bilmediğimiz yerde sesli uyarı sistemini açmak lazım. Ona göre gitmek lazım yoksa adamlar acımıyor valla. Ben nerden bileyim tabelası olmayan bir yerde hız limitinin 50 km olduğunu. Heryer kamera artık. Sakata gelmeyelim. Az para değil arkadaş. Şuna bak.

valla ben biliyodumda ne oldu :D fb-gs maçını izlemeye giderken şip-şak gülümse diyen bi flaş patlıyo sadece ayrıca istanbul tarafından girişte şehir içine kadar 3-4 tane uyarı levhası var.hız ve kırmızı ışık kontrolu vardır diye yani ben bile bile girdiysem gerisini sen düşün şimdi her sabah işe giderken o ışıklara yaklaşırken yavaşlıyor yanına gelince kameraya manalı manalı bakıyorum söylediklerim içimde kalsın artık :D:D:D:D

özellikle KONYAda değilmi orhan abi. gelene gidene yazıyorlardı bol bol bi ara. neydi o bir alış veriş merkezi var kuleden üniversiteye doğru giderken hani..? :kop: ezberlemiştim bir ara polislerin konuşlandıkları yerleri sık sık gel git yapınca :D

Evet Bahadırcım Maalesefe konyada Real M1 Tepe isimli market ile Kampüs arasında sürprizlerle dolu.1 Adet de benim hala ödenmemiş 134 km.ile girdiğim radar cezam var :cry::cry:

şimdi sorarım size. siz o yolu biliyorsunuz bende. o yolun otoyoldan ne farkı var. durun ben söyleyim. otoyoldan farkı otoyoldaki gereksiz su birikintileri yok birde öyle zıplamamıza neden olan fazlaca yama yok. zaten yolu yayalarda kullanmıyor... ee niye 50km ile gitmek zorunda bırakılıyor ki insanlar...

Geri