pompa beyin sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar selam bizim araç pompa beyin sensörü algılamadı hatası verdi bu nedir? ne yapmak gerekir bilgisi olan var mı?

arkadaşım en yakın bosch car servise git! çünkü ciddi bi problem olabilir! en iyi çözümü orası bulur! servise falan boşuna gitme

..

sağol arkadaş ancak devamlı olan bişey deil devamlılık göstermez inşallah

arkadaşım en yakın bosch car servise git! çünkü ciddi bi problem olabilir! en iyi çözümü orası bulur! servise falan boşuna gitme
neden bosch car servis bizler anlamıyormuyuz bu işten çok ilginç üzüldüm gerçekten :sorry:

yetkili servisten asla şaşmamak lazım.ama maddi imkanlarda önemli elbette.paran varsa servise gideceksin rahat edeceksin.

Yetkili servis diye katı bir tutum içinde olmamak gerekir diye düşünüyorum. Nitekim bu hususta yönetmelik değişikliğine gidildi. Uygulamadan haberdar değilim. Bu iş biraz da merak ve mesleği sevme işidir (tabiiki çalışan bi kafa şart). O nedenle iyi bir usta olduktan sonra özel servis de pekâla tercih edilebilir. Tabii bu durumda, kullanıcı da biraz araçtan anlamalı. Aksi takdirde, insanları öyle bi korkutuyorlar ki yetkili servisten başka bi yere gitmeyi aklından bile geçiremiyor. Zira aracındaki problemle ilgili hiç bi fikri olmadığı için, bu arızanın anlaşılamaz-bilinemez bi şey olduğunu düşünüyor. Yetkili servisi de aracı üreten mühendis-tasarımcı gibi görüyor. Tabiiki böyle bi şey yok. Diğer taraftan yetkili servislerin, özellikle bi aracın ilk piyasaya sürüldüğü 1-2 yıl içindeki bilgi üstünlüğü, katıldıkları kurslar vb. nedeniyle göz ardı edilemez. Selamlarımla..

markaya paravermek diye buna derler işte :)

Geri