Evet hakim. Yalnız, öyle askerde poliste vız değil. Görevini layıkıyla yapana sözüm yok. Ama devletin verdiği yetki ve kimlikle kendisini bulunduğun yerin padişahı zanneden adama hiç tahammülüm yok..
Katılıyorum sonuna kadar. Dediğin gibi görevini layıkı ile yapana değil Hakim Cumhurbaşkanı bile bir şey diyemez. Her şeyden önce yasalar var. Ama eline sağlık iyi bozmuşsunuz artisti... Bana da Rus kız arkadaşların yanında böyle bi saçmalık yapmıştı polisin biri. Sonra araştırdım öğrendim ki adam kalitesizin biriymiş, meslektaşları arasında da sevilmiyormuş. Bir meslektaşı bana " Meslekte yüz adamdan bir tane çıkar ki beş para etmezi, sen de o adama denk gelmişsin işte " dedi ve ben de gülümseyerek teşekkür ettim. Dediğiniz gibi yeni yetmelerde sorun var. Gerçi ben de 24 yaşındayım ve askeri üniforma ile iki yıl askeri okul dahil 7. yılımdayım ama daha kimseye bu denli bi saygısızlık yapmadım, dolayısı ile de kimse bana karşı bir saygısızlık yapamıyor. Şunu biliyorum ki saygı makama değil, kişiliğe gösteriliyor...