Polisten ilginç teklif..!

Dün gece saat 10:00 suları, pendik minübüs yolu ile sahil yolu arasındayım. Işıksız bi dörtyol ağzında ekip arabasıyla karşılaştık, yol verdim, eliyle karşılık verdi. 1 dk. sonra ışıklarda yanyana geldik, sağa sinyal vermiş bekliyodu, ben düz devam edicem. Yeşil yandı, ben yürüdüm, dikizden sağa dönmeyip arkamdan geldiğini farkettim. Tam sahil yoluna bağlanıcam, megafondan gelen ses "srt 14 sağda bi dur".. Sinyal verdim, durdum, yanıma yanaştı. Camı açtım, beyaz ton ton yüzlü bi polis selam verdi ve aramızdaki konuşma;

- polis : Selamun aleyküm
- ben : Aleyküm selam abi..
- polis : Hemşerim, hadi bi yarışalım..:confused:
- ben : Aman abi, gözünü seviyim naptın :)
- polis : Araban çok güzelmiş ya, kazasız belasız kullan..
- ben : Sağol abi, Allah sana daha iyilerini nasip etsin..
- polis : Eyvallah..Onun için durdurduk yani kusura bakma..

Şuraya bağlıycam; Polislerin biri birini tutmuyo, biri arabana gıcık olur, durdurur, ya cam filmine takar yada başka bişeye, kimi de böyle maksat muhabbet olsun diye durdurur..:)
Allah hep böyle polis abi ve amcalarda karşılaştırsın inşaallah :)

valla polis ile olan diyologun güzel ise adam neden kötü davransın bence senin arac gercekten cok sadece ve şık duruyor uslubundada kusur yoksa zaten memur bey sanada bu güzelliği yansıtmak istemiştir :)

Fatih senin plakada app bildiğim kadarıyla iyiyine birşey dememişler bazı şehirlerde app ve film e birşey demiyorlar bazılarındada canına okuyorlar.

Bi keresinde sivil trafik durdurup app leri söktürmüş, 60 lira da ceza yazmıştı. Hem de 1 ay olmadı. Şimdi yeni app lerle geziyorum, ondan tırstım zaten :)

len fadıh ne adamşın deşşeydın benımkı gıdmıoo abıı :D :D
Gorundu var şadece :)

Ben de bir Jandarma Astsubayı olarak olaya bir el koyayım dedim :) Caterisparibus üye isimli arkadaşımızın paylaştığı durum çok hoşuma gitti. Ben de zaman zaman devriyedeyken ( Bursa'da Nilüfer'de görev yaparken, Şu an Şırnak Uludere'de görev yapıyorum) bazı araçlar dikkatimi çeker ve durdururdum. Ama sağına soluna laf etmek için değil özendiğimden. 93 Model mavi bir honda civic hb vardı mıntıkamızda. Ve araç iki bin bilmem kaç yılı tunin dergisi şampiyonuydu. Aracın hiç bir orjinalliği yoktu. Bir süre sonra git gel git gel arkadaşla ahbap olduk ve halen de görüşürüz. Ayrıca arkadaş Uludağ Üni'de beden eğitimi öğretmenliği okuyordu ve düğün salonu vardı kendisine ait. Öyle zirzop bir tip de değildi. Demem o ki modifiye sürücüsü adam olduğu zaman bir suç değil, bir yaşam tarzıdır. Tabi ki insanların hayatını tehlikeye atmadığımız sürece ;) Herkese saygılar... Bir hatamız olduysa affola... ;)

ya arkadaşlar polis olsun asker olsun bu adamlar uzaydan gelmedi ya.onlarda sonuçta insan.polis oldu diye aracına modifiye yapamayacak mı? veya opele binemeyecek mi?güzel olan herşeyi herkes ister.onların içinde de inanın öyle hoş beyfendi olanları varki inanın mükemmel sohbet edenleri ve hovarda olanları bile var.Tabiiki beş parmak aynı değil.onlarda isterdiki akşam evinde uzanıp çoluk çocuğuyla muhabbet etmek.ama maalesef ekmek davası adam gecenin 5 inde hala uykusuz ve ayakta görev yapıyor.Sözümün özü güzel olan herşeyi diğer meslek guruplarında bulunan insanlarda ister ve özenir,takdir eder

Ben de bir Jandarma Astsubayı olarak olaya bir el koyayım dedim :) Caterisparibus üye isimli arkadaşımızın paylaştığı durum çok hoşuma gitti. Ben de zaman zaman devriyedeyken ( Bursa'da Nilüfer'de görev yaparken, Şu an Şırnak Uludere'de görev yapıyorum) bazı araçlar dikkatimi çeker ve durdururdum. Ama sağına soluna laf etmek için değil özendiğimden. 93 Model mavi bir honda civic hb vardı mıntıkamızda. Ve araç iki bin bilmem kaç yılı tunin dergisi şampiyonuydu. Aracın hiç bir orjinalliği yoktu. Bir süre sonra git gel git gel arkadaşla ahbap olduk ve halen de görüşürüz. Ayrıca arkadaş Uludağ Üni'de beden eğitimi öğretmenliği okuyordu ve düğün salonu vardı kendisine ait. Öyle zirzop bir tip de değildi. Demem o ki modifiye sürücüsü adam olduğu zaman bir suç değil, bir yaşam tarzıdır. Tabi ki insanların hayatını tehlikeye atmadığımız sürece ;) Herkese saygılar... Bir hatamız olduysa affola... ;)

komutanım polis neyse de biz yıllardır jandarmalar yakaladımmı affetmez,
tolerans tanımaz, asık suratlı insanlar olarak bilirdik.hatta denk geldim 3-5 kere çevirmelerine gerçektende öyle. ama siz bu yazdıklarınızla bütün tabuları yıktınız:D

arabanı satarsan haberım olsun ...:)

Fatih abi kapışiciiinmi. :D

Ucuz yırtmışsın.Zarf atmış sana resmen.Banada kaç basıyo bu dedi yoklamada.Ben yermiyim :) Abi dedim sadece otobanda 130 yaptım normal yolda 98 i geçmem :D İnanmadık ama hadi neyse demişti...

Geri