Polisten ilginç teklif..!

bir ara gümrükde bırakılan yüzlerce araba var bunların içinde süratli performanslı olanalrı katma değere katmak için otoban polislerine vericeklerdi.. bunların içinde m3 porsche gibi araçlarda vardı resimlerinide görmüşdüm ama ne oldu ne bitti vazmı geçdiler bilmiyorum..

Altlarında hızlı araçlar olmasını bende isterim valla.. Ama bazen iyi olmayabilir :)

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Unutmayalım ki onlar da insan, kusursuz değiller. İyi bir diyalog sorunların büyümesini engeller, sıkıntıları daha kolay çözer. Yaşım gereği sizlerden daha fazla kontrollere girmişimdir. Bir iki ters davranış haricinde kesinlikle sorun yaşamadım. Tersliklerde de sınırları aşmadan seviyeli derecede görevlileri uyarınca hatalarını anladılar. Her türlü tartışmada soğukkanlılığını koruyan kazanır.

sen birşey yapmamışsın ki, kabahatin de yok. eğer polisin sorularına da efendice cevap verirsen korkma, birşey yapmazlar yada ceza yazmazlar.

şimdi polis genç arkadaşımıza soruyor; "delikanlı, film yasak, ceza yazcam"
genç hemen atlıyor : "herkes takıyo, ne olmuş yani, gözün beni mi gördü"

polis bu adamı affetmez, giydirir, hatta kilitler.

ama genç "abi, gençlik işte, sök dersen sökerim hemen, ama yakışıyor işte, valla dünyanın parasını verdim" derse yırtma ihtimali %80 bence.

polisle dikleşmeye gerek yok. isterse her yerden hata bulur.

geçmiş olsun size de...

Aynen katiliyorum, sonucta onlarda insan ve ruhlari oksandiginda onlarda farkli davraniyor

bir ara gümrükde bırakılan yüzlerce araba var bunların içinde süratli performanslı olanalrı katma değere katmak için otoban polislerine vericeklerdi.. bunların içinde m3 porsche gibi araçlarda vardı resimlerinide görmüşdüm ama ne oldu ne bitti vazmı geçdiler bilmiyorum..

kimbilir kimin oglunda dir :)

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Unutmayalım ki onlar da insan, kusursuz değiller. İyi bir diyalog sorunların büyümesini engeller, sıkıntıları daha kolay çözer. Yaşım gereği sizlerden daha fazla kontrollere girmişimdir. Bir iki ters davranış haricinde kesinlikle sorun yaşamadım. Tersliklerde de sınırları aşmadan seviyeli derecede görevlileri uyarınca hatalarını anladılar. Her türlü tartışmada soğukkanlılığını koruyan kazanır.
:alkis:

fotoraf0023x.jpg

AMA FATİHCİM BU DA GÜZEL ARABA YAAAA MAŞALLAH :D:D
YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA POLIS HERŞEYİME HASTA DESENE :D:D

Bana da memlekette "güzel arabanı çek, park yasak" diye uyardıkları oluyordu :) biri de sorguya çekmişti nerden aldın kaça aldın nesi var nesi yok diye... Açıkçası pek samimi bulmuyorum yine de. İşlerini yapsınlar ne ben onları bekleteyim ne onlar beni lafa tutsun.

Valla bence de polis size yoklama çekmiş:D:D

Kapışsaydın görürsün polis amcaları :D:D

Fatih senin plakada app bildiğim kadarıyla iyiyine birşey dememişler bazı şehirlerde app ve film e birşey demiyorlar bazılarındada canına okuyorlar.

Geri