Polisten ilginç teklif..!

ceterisparibus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün gece saat 10:00 suları, pendik minübüs yolu ile sahil yolu arasındayım. Işıksız bi dörtyol ağzında ekip arabasıyla karşılaştık, yol verdim, eliyle karşılık verdi. 1 dk. sonra ışıklarda yanyana geldik, sağa sinyal vermiş bekliyodu, ben düz devam edicem. Yeşil yandı, ben yürüdüm, dikizden sağa dönmeyip arkamdan geldiğini farkettim. Tam sahil yoluna bağlanıcam, megafondan gelen ses "srt 14 sağda bi dur".. Sinyal verdim, durdum, yanıma yanaştı. Camı açtım, beyaz ton ton yüzlü bi polis selam verdi ve aramızdaki konuşma;

- polis : Selamun aleyküm
- ben : Aleyküm selam abi..
- polis : Hemşerim, hadi bi yarışalım..:confused:
- ben : Aman abi, gözünü seviyim naptın :)
- polis : Araban çok güzelmiş ya, kazasız belasız kullan..
- ben : Sağol abi, Allah sana daha iyilerini nasip etsin..
- polis : Eyvallah..Onun için durdurduk yani kusura bakma..

Şuraya bağlıycam; Polislerin biri birini tutmuyo, biri arabana gıcık olur, durdurur, ya cam filmine takar yada başka bişeye, kimi de böyle maksat muhabbet olsun diye durdurur..:)
Allah hep böyle polis abi ve amcalarda karşılaştırsın inşaallah :)

:D süper aksiyon olmuş

Dün gece saat 10:00 suları, pendik minübüs yolu ile sahil yolu arasındayım. Işıksız bi dörtyol ağzında ekip arabasıyla karşılaştık, yol verdim, eliyle karşılık verdi. 1 dk. sonra ışıklarda yanyana geldik, sağa sinyal vermiş bekliyodu, ben düz devam edicem. Yeşil yandı, ben yürüdüm, dikizden sağa dönmeyip arkamdan geldiğini farkettim. Tam sahil yoluna bağlanıcam, megafondan gelen ses "srt 14 sağda bi dur".. Sinyal verdim, durdum, yanıma yanaştı. Camı açtım, beyaz ton ton yüzlü bi polis selam verdi ve aramızdaki konuşma;

- polis : Selamun aleyküm
- ben : Aleyküm selam abi..
- polis : Hemşerim, hadi bi yarışalım..:confused:
- ben : Aman abi, gözünü seviyim naptın :)
- polis : Araban çok güzelmiş ya, kazasız belasız kullan..
- ben : Sağol abi, Allah sana daha iyilerini nasip etsin..
- polis : Eyvallah..Onun için durdurduk yani kusura bakma..

Şuraya bağlıycam; Polislerin biri birini tutmuyo, biri arabana gıcık olur, durdurur, ya cam filmine takar yada başka bişeye, kimi de böyle maksat muhabbet olsun diye durdurur..:)
Allah hep böyle polis abi ve amcalarda karşılaştırsın inşaallah :)

senin bu hikayeni okuyunca almanyada kardesimin basindan gecenleri bir anlatayim da gül... :)
kardesim oto yolda bmw m3 ile giderken arkasina bir arac dibine kadar girer ve bunu gicik yapar kardesim basar hali ile gencligi... o arkadan kovalar dibine girer tabii o arac porsche dir bunu da belirteyim neyse 200 ün üzeri birden cama mavi isigini koyar ve cek kenara diye isaret yapar..porschedekiler kamerali cekim ile av kovalayan pilislerdir... güzel bir ceza yer.... :)
yani buda sana denemis olmasin... ne yapcak diye..

Yoklama çekmiş olmasın? Yarışmaya kalkmış olsaydın sonucu ne olurdu bilinemez. Bu insana ehliyette ,direksiyon imtahanlarında yapılan tuzaklamaları çağrıştırıyor.;)

Hiç aklıma gelmemişti :)

ıy kurtarmısın vaallahı polıslerın sagı solu gercekten hıc bellı olmuyo ben arabayı karbon kaplattıgmda cok yasdım aynı olayları bı benzer olayıda muayeneye gıttgımde yasadım allh hepımızı korusun :)

senin bu hikayeni okuyunca almanyada kardesimin basindan gecenleri bir anlatayim da gül... :)
kardesim oto yolda bmw m3 ile giderken arkasina bir arac dibine kadar girer ve bunu gicik yapar kardesim basar hali ile gencligi... o arkadan kovalar dibine girer tabii o arac porsche dir bunu da belirteyim neyse 200 ün üzeri birden cama mavi isigini koyar ve cek kenara diye isaret yapar..porschedekiler kamerali cekim ile av kovalayan pilislerdir... güzel bir ceza yer.... :)
yani buda sana denemis olmasin... ne yapcak diye..

bizim polislerde maximum megan var, sıkıntı yok :)

istisna olabilir

bazı poillerde sivil olmak kaydıyla mercedes, mondeo vb. gördüm..
burda benim araçtan başka 2 tane siyah vectra opc var ikisi de kamu kurumlarında makam otosu..:D

Dün haberlerde gördüm istanbulda 30 polis arabası Dur ihtarına uymayan içinde 5 kişi olan aracı kovalıyorlardı. Polis arabalarının %90 na yakını ya Doblo ya Connectti. Hatta bir taneside çok kötü kaza yapmıştı..
Şöyle düşündüm..Bu kamyonetlerle neyi yakalayabilirsinizki?

Geri