Polisin En Zor görevi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mükemmel olan sadece ve sadece yaratıcıdır. Yaratıcının her yarattığı da bir o kadar mükemmeldir.

Eğer ki ben kural tanımadığım için bir yerde kaza sonucunda öldü isem herkes istediğini söyleye bilir. Kimse kusura bakmasın da adam zevki sefası için içip sonra dört teker üzerine binip ardından geberdi ise kendine ağlamayana ben ağlamam.

Sizin insanlığınıza sığmaya bilir ama benim insanlığıma çok rahat bir şekilde sığıyor...

Vatan hainleri ölmeyi hak eder demişsiniz de bir kez daha düşünün bu söylediğinizi isterseniz. Bu ülkede vatan hainleri İmralıdan dışarıyı yönetiyor. Sanırım başka bir ülkede yaşıyorsunuz.
Yok gayette Türkiye'de yaşıyorum. O vatan hainlerine gerekeni yapma yetkim olmadığı için bir şey yapmam mümkün değil.Benim yazdıklarımı nasıl okumuşsun da bununla bağdaştırdın.O zaman şöyle yapalım.İllaha alkol almak gerekmiyor.Alkol almadan makas atanlar,hız ihlal edenler bir sürü insan var...Bu sitede de mevcuttur...Ben çok buluşmaya katıldım bir kaç şahit olduğum şeyler var.Ama hepsi iyi insanlar....O zaman onlarda gebersin.Senin dediğin buna çıkıyor......Neyse her şey de sen haklısın......Sigara içenler var benim sağlığımla oynuyorlar hepsi gebersin....al buyur...

emin olun ölen kişinin karakterini o an bilmeniz çok uzak bir ihtimal yani her halükarda o anda çalan telefonu ne polis ne jandarma ne orada bulunan birisi asla ama asla açmak istemez

Yok gayette Türkiye'de yaşıyorum. O vatan hainlerine gerekeni yapma yetkim olmadığı için bir şey yapmam mümkün değil.Benim yazdıklarımı nasıl okumuşsun da bununla bağdaştırdın.O zaman şöyle yapalım.İllaha alkol almak gerekmiyor.Alkol almadan makas atanlar,hız ihlal edenler bir sürü insan var...Bu sitede de mevcuttur...Ben çok buluşmaya katıldım bir kaç şahit olduğum şeyler var.Ama hepsi iyi insanlar....O zaman onlarda gebersin.Senin dediğin buna çıkıyor......Neyse her şey de sen haklısın......Sigara içenler var benim sağlığımla oynuyorlar hepsi gebersin....al buyur...

Bu ülkede bir trafik kuralı var. Bizlerde kendi mal ve can güvenliğimiz için kurallara uymamız gerek. Uymaz isek canımız ile öderiz. Bu kaçınılmaz.

Bununla birlikte özellikle bu kırmızı ışık ve alkolden dolayı yapılan hataların bedeli çok ama çok ağır oluyor bunu hepimiz biliyoruz.

Evet kimsenin alkol almasına karşı değilim. Sizde bilirsiniz. Atatürk Orman çiftliğinde park yerleri var orada alkol vs hepsi var. İçecek isen iç yurdumun taksisine kıran girmedi değil mi? Bin bir taksiye doğru düzgün bir şekilde evine git bu kadar zor mu?

Hız konusuna gelince ister istemiz şeytan dürtüyor. Ama bunu alışkanlık haline getirmenin de bir mantı yok bence. Her zaman da hız yapılmaz ki...

Bu hızında bir yeri bir zamanı olur. Önünde giden araca kamyona sen gir şimdi bunun mantı nerede?

Alkol alıp direksiyona geçen baştan sonunu hazırlamıştır , acı olan bu kişi, bir başkasının/başkalarınında sonunu hazırlıyor olması bu nedenle acımam olmaz alkol alıp direksiyona geçene.

Alkol alıp direksiyona geçen baştan sonunu hazırlamıştır , acı olan bu kişi, bir başkasının/başkalarınında sonunu hazırlıyor olması bu nedenle acımam olmaz alkol alıp direksiyona geçene.

Arkadaşım kimse git alkol alıp kendi ecelini yazana acı demiyor.Konu farklı.Konu onların ailelerine bu haberin verilmesi.Konu alkol alanların kazalarına döndü iyice.

Konuyu dağıtmadan tek kişisel fikrim kural tanımadığı için kaza sonucunda ölen biri oldu ise bende polis isem içim sızlamadan çalan telefonu açar direk kişinin öldüğünü rahat bir şekilde söylerim.

Ama otobüs durağında akşam olmuş evine gitmek için otobüs bekleyen biri dangalağın tekinin kural tanımadığı yüzünden bu kişileri ölümüne sebep verdi ise işte o zaman söyleyemem.

Benim için önemli olan iki ayrım noktası budur.

telefon çaldığında cenazeye alkol testi yapalım sonra görüşelim mi diyeceksiniz. Boşuna tartışıyorsunuz konu gereksiz dağılmış

Nadir Allah sana böyle bir durumu yaşatmasın.Başka birşey demiyorum.Ama emin ol hiç senin dediğin kadar kolay değil.Ben anneme amcasının öldüğünü söyleyemedim.Çok seviyordu amcasını ve ben psikiyatri doktoru olan bir arkadaşımı çağırıp ona söylettim.Konuşmak kolay ama uygulamaya gelince iş değişir.

Nadir Allah sana böyle bir durumu yaşatmasın.Başka birşey demiyorum.Ama emin ol hiç senin dediğin kadar kolay değil.Ben anneme amcasının öldüğünü söyleyemedim.Çok seviyordu amcasını ve ben psikiyatri doktoru olan bir arkadaşımı çağırıp ona söylettim.Konuşmak kolay ama uygulamaya gelince iş değişir.

Üstadım konuyu aslında amacından çıkarmak istemiyorum. Ama dünya da şu gerçek vardır. Doğum ne kadar gerçek ise ölümde bir o kadar hakikat idir. Bende her zaman bu şekilde oldu.

Duygusallık çok farklı bir duygu bunu tarif etmek çok zor. Ben sadece babamın yaşadığı bir olayı yazmak isterim Müsaadenizle...

Babamın abisi öldü. Amcamın çocukları feryat figan içinde işte ne yaptıklarının farkında değildi. Babam geldi ama üstü başı çamur toprak olmuş. Meğerse babam mezarlıkta kendi kardeşinin mezarını kaymış gelmiş. Neyse yeğenlerini o şekilde görünce çok sinirlendi. Kızdı. Hepimizin olacağı bu dedi. Amca oğullarına hadi bakalım babanızı yıkayalım dedi. Çadırın içine girdiler rahmetliyi yıkadılar kefenlediler. Mezarlığa geldik babam mezara indi kardeşini kucakladı indirdi. Yerleştirdi.

Ama bu olay içinde bir tek göz yaşı döktüğünü görmedim. Ama üzüntülü idi. Bu olayı hiç unutmadım. Hala da bir o kadar soğuk kanlı.

Nadir konu çok farklı verdiğin örnek çok farklı.Herkes ölümü bir şekilde yaşadı içine attı olgunlukla karşıladı v.s.Ben 10 gün önce abimi kaybettim, 10 gündür hiç feryat figan duydunmu?Yada buraya abim öldü diye yazdım mı?İçim acımıyomu?Ateş düştüğü yeri yakarmış, canımın nasıl yandığını kimse bilemez.Ama bu konu çok farklı.

Geri