Polisin En Zor görevi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kemal bey allah sabır versin abinizin mekanıda cennet olsun inşallah. forumda gözden kaçırdım eğer bahsi geçti ise.

kemal bey allah sabır versin abinizin mekanıda cennet olsun inşallah. forumda gözden kaçırdım eğer bahsi geçti ise.

Allah razı olsun forumda hiç yazmadım.

polisin hangi işi kolay ki...hele günümüzde. Allah yardımcıları olsun

Ayrıca kemal bey, Allah geride kalanlarınıza sabır ve hayırlı-uzun ömür versin abi.

Son düzenleme:
Hakikaten bu olay çok zor. Kemal beyin ne demek istediğini çok iyi biliyorum.

Kendi başımdan geçen bir örnek vereyim, 10 sene önce Çiğli itfaiye kavşağında bi kaza yaptım.

Çiğli kipa yolundan, Tam karşıya geçicem Evka yoluna, Ana caddeye kırmızı yandı, araçlar durdu. bende ışıklara bakmadan sağımdaki otobüsün hareketiyle bir kalktım. Meğer dönüşler için yeşil yanıyormuş. Tek hatırladığım bu.

Anlatılanlara göre otobüs tam kavşak ortasında birden durup, sola dönüş yapanları bekliyor, ben ise karşıya devam ediyorum.

O sırada ana caddenin en sağından kendisine kırmızı yanan bir Memenmen dolmuşuda dönüş sebebi ile bize kırmızı yandığı için gaz kesmeden devam ediyor.

Sonuç olarak Benim kullandığım aracın tam sağ ortasından içeri dalıyor.. Ben kafamda kollarımda birkaç ufak yarık ıle arabada yatıyorum..

Önce sesler duymaya başladım, her yer karanlık.. Teyzenin biri ağlıyor çok gençmiş yavrum , Allah annesine babasına sabır versin diyor, arkadan bi zaat ben böylesine acımam, göz göre göre kırmızıda geçti, geçersen böle geberirsin diyor.. Oradan birkaç kişi ona muhalefet olur vs..

seslerden yaklaşık 1 dk sonra baş ağrısı ile gözümü açabildim. yaşıyor ölmemiş diye birkaç bağırış :D kafamı çevirdim birinin eli boğazımda nabzımı sayıyor.

Gözü açar açamaz adımı sordu, söyledim.. Telefonumu, yaşımı vs sordu söyledim.
Ne oldu dedim. Kaza yaptın dedi. O ana kadar sağıma dönmemiştim. Bi döndüm aracın sağ tarafı yamacıma gelmiş. :D

Gözümün açıldığını gören polis, hemen atladı ehliyet ruhsat.. Elimi cebime atıp cuzdanı verdim ehliyet içinde dedim. Ruhsat nere de dedi. Dedim torpidoyu bulursan içinde olacaktı :D

Sen benimle bu halde dalgamı geçiyorsun dedi? Sen benimle alay mı ediyorsun? Halimi görmüyor musun? kendin bul ruhsatı deyince konu kapandı :D

Ben polisle tartışırken, nabzımı ölçen doktor arkadaş cep telefonumdan evi aradı. Telefona kardeşim çıkmış. Doktor Hasan Kaplan neyiniz olur deyince kardeşimin film kopmuş zaten. Babam almış elinden telefonu. Babam benim oğlum deyince, ufak bir kaza geçirdi Karşıyaka Devlet hastanesine kaldırılıyor bilgi vermek için aradım durumu iyi demiş.

Buna rağmen babam evimizin bulunduğu hakim evlerinden, caddeye kadar terliklerle koşmuş, yolda amcamları vs aramış, hepsi hızlı araba kullandığımı bildiği için ya öldü ya sakat kaldı diye binbir panikle yollara dökülmüşler. Annem evde baygın kardeşlerim onunla uğraşıyor. Vs Vs. Bende hiç bir şey olmamasına rağmen, ev halkı 1 ay kendine gelemedi.

Babam o gece sabaha kadar başımda şükür Namazı kıldı. Yanımda yattı.

O zaman anladım bi anne baba için evlat ne demek.

Şimdi nerede bir kaza görsem Allahım geride kalanlarına bağışla, Ailesine dayanma gücü ver diye dua ederim. Başına gelmeyen kimse bunu anlayamaz.

view-pic-img.html

ARabanın içinde canının derdine düşmüş vatandaşa ölmediğini anlayınca ehliyet ruhsat soran ve sonrada dalgamı geçiyosun diyen polise benden bir kırmızı kurdele!Anlayana...

ARabanın içinde canının derdine düşmüş vatandaşa ölmediğini anlayınca ehliyet ruhsat soran ve sonrada dalgamı geçiyosun diyen polise benden bir kırmızı kurdele!Anlayana...

Bende başka bişi var ama RÜTÜK'te var :mad:

Adamlar bir an önce rapor tutup kaçmanın derdine düşmüşler. Utanmasalar yaralıyı yere yatırıp aracı çekiciyle yollayacaklar. Ambulansı beklemeden.

O anda şahitlik edebilecek biri olsa içişlerine şikayet etsen soruşturma açılır.Çünkü senden ehliyet ruhsat istiyor herhangi bir tıbbi müdahele yapılmamış ve durumun belli değil.Seni hareket ettirerek senin hayatını tehlikeye atıyor.Ama şahit yok işte.

Artık hızlı gitmezsin........Bu iyi bir ders...

Geri