Yok gayette Türkiye'de yaşıyorum. O vatan hainlerine gerekeni yapma yetkim olmadığı için bir şey yapmam mümkün değil.Benim yazdıklarımı nasıl okumuşsun da bununla bağdaştırdın.O zaman şöyle yapalım.İllaha alkol almak gerekmiyor.Alkol almadan makas atanlar,hız ihlal edenler bir sürü insan var...Bu sitede de mevcuttur...Ben çok buluşmaya katıldım bir kaç şahit olduğum şeyler var.Ama hepsi iyi insanlar....O zaman onlarda gebersin.Senin dediğin buna çıkıyor......Neyse her şey de sen haklısın......Sigara içenler var benim sağlığımla oynuyorlar hepsi gebersin....al buyur...Mükemmel olan sadece ve sadece yaratıcıdır. Yaratıcının her yarattığı da bir o kadar mükemmeldir.
Eğer ki ben kural tanımadığım için bir yerde kaza sonucunda öldü isem herkes istediğini söyleye bilir. Kimse kusura bakmasın da adam zevki sefası için içip sonra dört teker üzerine binip ardından geberdi ise kendine ağlamayana ben ağlamam.
Sizin insanlığınıza sığmaya bilir ama benim insanlığıma çok rahat bir şekilde sığıyor...
Vatan hainleri ölmeyi hak eder demişsiniz de bir kez daha düşünün bu söylediğinizi isterseniz. Bu ülkede vatan hainleri İmralıdan dışarıyı yönetiyor. Sanırım başka bir ülkede yaşıyorsunuz.