polis uyari işiklari..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bunun cezası hakkında bi fikrim yok ama polisçilik oynamanın cezası az değildir gibime geliyo :)

anlaşildi yaptirmicam :)

bence hiç girme bu işlere aksilik denk gelir keşke yaptırmasaydım dersin. polis isterse gözünün üstünde kaş var der ceza keser hele bunu hiç affetmez. Geçen bana denk geldi öyle esenler otogardan güngörene giden 2 şeritli bir yol var kıçıma kadar sıfır yanaştı o çakarlardan koymuş aynadan baktım normal bi araç uyuz oldum güngörene kadar yol vermedim. zaten yakında onunda suyu çıkcak herkes yaptırıo yavaş yavaş yani herhangi bir esrarengiz tarafı kalmıcak.

yok bende yaptrmiyorum bi anlik hevesti geldi geçti:D

Polis-cilik oynamak istiyosanız altında mavi ışık olan bi çakmak alın ( 1 tl) , aracın içinde giderken elinizde döndürün tavana doğru tutup, öndeki bi noluyoruz olsun :)
öndeki yol vermeyince bizim arkadaş yapmıştı adam çekilmişti :)

poliscilik oynamak mi oluyor o?

valla çakmakla yapacaksan bence o çakarlardan taktır kardeşim daha iyi:D

Polis-cilik oynamak istiyosanız altında mavi ışık olan bi çakmak alın ( 1 tl) , aracın içinde giderken elinizde döndürün tavana doğru tutup, öndeki bi noluyoruz olsun :)
öndeki yol vermeyince bizim arkadaş yapmıştı adam çekilmişti :)
hahaha :)

poliscilik oynamak mi oluyor o?

Şimdi arkadaşım tabiki poliscilik oynamak oluyor neden mi ?
sadece can güvenliğini sağlamakla yükümlü olan insanların yasalarla belirlenmiş olan yetkilerine sahip olmaya çalışıyorsunuz sebebi ne yolum açılsın..
o zaman takalım belimize ruhsatsız silahları kavgaları da ayıralım :)

ilk olarak bi ufak baski balata sorunum var onu halledim ondan snra bi kaç çakmak alip onu yaparim:D

yolum açilsin diye diyil o işin girigiri bu arabada görmüştüm takmişti biri gözüme çok hoş gelmişti ondan dedim ben taktiracam faln die yoksa istanbul trafiğini açmak için araci ambulans yapmak lazim:D

Geri