polis uyari işiklari..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polis sireni taktır sadece vag vag kornası yeter. bend siren varken sadece o kornayı kullanıyordum:)

ya hani üste takılanlar varya mavi eski polis arabalarında vardı türk filmlerinde salih kırmızıda vardı bişey oldummu hemen takıodu ondan işte hem portatif hem mıknatıslı hemde ucuz:D:D

ooooo 10 numara olmuş :D

Kardeş iyi diyorsun da cok güzel de olur lakin sukadarini bil bir arkadaş tavsiyesi karar senin güzelde olur yolda giderken actin sivil polise yakalanirsan 10.000 tl cezasi var normal bir polise yakalanirsan trafikden men ediliyorsun + ehliyette el koyuorlar = 10.000 tl cezasiyla kaliyorsun gerekce olarakda rapora sahtekarlik vatandaşı dolandiriciklikdan kamuyu yanıltmakdan ceza si bunlar tabi sen bilirsin bidaha düşün derim büyük şehirlerde artik kamera sistemi var kim nerde hangi noktadan gecmiş hepsi kayıt altina aliniyor kaldiki tüm türkiye büyük millet meclisi plakalari ellerinin altinda sen o esnada o işiklari yaksan bir kamera önünde 50 metre sonra cevirirler ankarada ben cok sahit oldum arkadaşlarim var....

arkadasımın siyah 407 sını bagladılar bu sekılde ve halen basını kurtaramadı tavsiye etmem

yok vazgeçtim zaten:D

normal halıyle belasız bınmek daha guzel kardesım bızler ıcın :)

hee:)korna neyimize yetmiyor:D sanki sirenlen sürüyoduk bu zamana kadar:)

Ulkemin polisi gel beni kesele diyorsun yani :)

MOBESE leri unutmayın beyler, sahte polis olmakla suçlanıp başınıza iş açmayın, polis kıyafetini sadece giyip dolaşmak (herhangi bir suça karışmadan) bile suç, aracını polis aracına benzetmekte en az bu kadar cezası olan bir suçtur, dikkat edin derim.değmez

Geri