polis uyari işiklari..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şahsen trafikte o şekilde resmi araç taklidi yapan bir araç görsem üşenmem yolda ilk gördüğüm trafik ekibine bildiririm. Onlar da gerekeni severek yaparlar.

yaw tamam vazgeçtim zaten korktum yaw:D

yapılcak iş değil bencede ki senin aracın polis aracı olamaz :D renkten kaybediyo siyah olsaydı zaten kimse durdurmazdı koruma falan sanarlardı ama bu renkte çok zor :D

poliscilik lafını yanlış anladınız galiba.. kötü bişey demek istemedim :) şahsen bi polis aracı kullanmak hele sirenleri falan çalışırken ışıkları falan çok keyifli olsa gerek, bahsettiğiniz olayda biraz ona girio bence..

mesela bende sislere çakar takmak isterdim en azından, bazı ambulanslarda falan olduğu gibi, bi sollar çakıcak bi sağlar :)

ama arkadaşlarında vurguladığı gibi başın ağrıyabilir, taktırıpta kullanmadıktan sonra bi anlamıda olmaz ,zaten vazgeçmişsin bırak o keyfi polis abilerimiz yaşasın :)

yaw tamam vazgeçtim zaten korktum yaw:D

Bugün tarlabaşında gördüm senin kasadan ama araç simsiyah camlarda falan film var gerçekten süper olmuştu..
Zaten vazgeçmissin ama arkadaşların dediklerine ilaveten bide bu olayın resmi olmayan cezaları var :)

Bugün tarlabaşında gördüm senin kasadan ama araç simsiyah camlarda falan film var gerçekten süper olmuştu..
Zaten vazgeçmissin ama arkadaşların dediklerine ilaveten bide bu olayın resmi olmayan cezaları var :)
nasil yani resmi olmayan:D

Bu konuda yazmıştım kopyalim bari :)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=44384

Bizim arkadaşlar bi kavgaya girdi sivilim ayana sonra herkezle makara yapmaya başadılar yolda adam ceviriolar sivilim die kimliklere falan bakıyorlar gece yarısı oluyor bunların hepsi bu olayı yaklaşık 1 saat sürdürmüşler tesadüf başka bi sivil ekibi bunları görüyo merkeze anons çekio bunlar burda bizi niye yolladınız diye merkezdende plaka isteniyor biz yollamadık kim bunlar diye plaka söyleniyor ve sivil olmadıkları anlaşılıyor bunları çekiyorlar kenara arabalarını alıyorlar ve merkeze geçiyorlar bundan sonraı biraz vahim yaklaşık 22 saat merkezde dosya açılmadan tutuyorlar arkadaşları hani bu 22 saat içinde neler yaşandığını siz tahmin edebiliyorsunuzdur.Merkezden çıktıklarında yürüyemez bi haldeydiler :) sende böyle bişeye raslayıp bi 22 saat geçirmek istemiyorsan deneme bence..

vay be geçmiş olsun arkadaşlarina:D

benım arkadasın 300c ye yapmak ıstedık bole bı uygulamayı ama 1000tl para ıstedıler.:D

sirende lambalarinde görevliler haricinde kullanımı yassaktır

Geri